Oferta Porta dhe Kangjella llamarine me prerje me lazer, Kangjella moderne, Kangjella klasike, Kangjella dekorative, kangjella te perdorura nga Biznesi KANGJELLA ALBANIA - KANGJELLA ALBANIA
Porta dhe Kangjella llamarine me prerje me lazer, Kangjella moderne, Kangjella klasike, Kangjella dekorative, kangjella te perdorura
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
KANGJELLA ALBANIA
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  KANGJELLA ALBANIA

Porta dhe Kangjella llamarine me prerje me lazer, Kangjella moderne, Kangjella klasike, Kangjella dekorative, kangjella te perdorura

Publike para 9 diteve - Me date 19/11/2023 Ora 12:40:00 AM

Kangjella llamarine me prerje me lazer, Kangjella moderne, Kangjella klasike, Kangjella dekorative, kangjella te perdorura
Për pyetje dhe rezervime, na kontaktoni në Whatsapp.
KANGJELLA ALBANIA me një eksperiencë mbi 20 vite në treg, që prej vitit 1999, ofron shërbimet e mëposhtme:
 • Kangjella inoxi
 • Kangjella alumini
 • Kangjella xhami
 • Kangjella moderne
 • Kangjella klasike
 • Kangjella për Pallate
 • Kangjella për Veranda
 • Kangjella për Apartamente 
 • Kangjella për Vila
 • Kangjella për Pishina
 • Kangjella për Lokale
 • Kangjella për Hotele
 • Kangjella për Restorante
 • Kangjella hekuri për ballkon 
 • Kangjella hekuri për oborr
 • Kangjella hekuri për dritare
 • Kangjella hekuri tradiconale
 • Kangjella metalike për shkalle
 • Kangjella për rrethime të ndryshme
 • Kangjella me llamarinë me prerje me lazer
 • Kangjella me elementë dekorativ
Adresa: Rruga Siri Kodra te ish frigoriferi, te pallatet KONTAKT - Tiranë
V003   18D1123  K00MB
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : KANGJELLA ALBANIA
Posta qe kryen Transportin : KANGJELLA ALBANIA
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Porta dhe Kangjella llamarine me prerje me lazer, Kangjella moderne, Kangjella klasike, Kangjella dekorative, kangjella te perdorura

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 19/11/2023 Ora 12:40:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 34 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...