Oferta Sherbim taksi Korçe Athine, Taksi nga Korça per ne Athine, Gjej taksi Korçe Athine, Transport taksi Korce Athine nga Biznesi TAXI KORCE ATHINE - TAXI KORCE ATHINE
Sherbim taksi Korçe Athine, Taksi nga Korça per ne Athine, Gjej taksi Korçe Athine, Transport taksi Korce Athine
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
TAXI KORCE ATHINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  TAXI KORCE ATHINE

Sherbim taksi Korçe Athine, Taksi nga Korça per ne Athine, Gjej taksi Korçe Athine, Transport taksi Korce Athine

Publike para 239 diteve - Me date 17/11/2023 Ora 11:56:00 PM

Sherbim taxi Korca Athine, taxi nga Korça per ne Athine, Gjej taxi Korçe Athine, Transport taxi Korce Athine
Për shërbim taksi të shpejtë, me cilësi, korrektësi dhe komod, na kontaktoni në Whatsapp :
TAXI Korçë Athine, një eksperiencë mbi 11 vite në shërbimin taksi.
 • Ofron shërbimin taksi 24 orë brenda dhe jashtë Shqipërisë që nga viti 2012.
 • Bën linjë të rregullt Korçë - Athinë
 • Flet Greqisht shume mire.
 • Targa: AH 141 T.
 • Taksia është volkswagen.

Prioritetet tona janë :
 • Me makinat tona e marrim pasagjerin në derë të shtëpisë dhe e sjellim në derë të shtëpisë. 
 • Çmime të përballueshme për të gjithë pasagjerët. 
 • Mbështetje e vazhdueshme për klientin, që ai të ngelet i kënaqur.
 • Transport i pasagjerëve në gjithë botën me një shërbim cilësor 24/7.
 • Transport të pakove dhe porosive të ndryshme.
 • Transport të dokumentave të ndryshme.
 • Transport për ilaçe dhe ushqime
Vend qëndrimi: Qëndër Korçë   V03   17D1123 
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : TAXI KORCE ATHINE
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Sherbim taksi Korçe Athine, Taksi nga Korça per ne Athine, Gjej taksi Korçe Athine, Transport taksi Korce Athine

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 17/11/2023 Ora 11:56:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 859 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...