Oferta CV Dona Tabaku , Albturist ECO Camping Përmet , ECO Camping natyral në Përmet , Rafting në lumin e Vjosës , Alpinizëm në vargmalin e Trebeshinës nga Biznesi Dona Tabaku - DONA TABAKU ECO CAMPING PËRMET
CV Dona Tabaku , Albturist ECO Camping Përmet , ECO Camping natyral në Përmet , Rafting në lumin e Vjosës , Alpinizëm në vargmalin e Trebeshinës
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
DONA TABAKU ECO CAMPING PËRMET
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  DONA TABAKU ECO CAMPING PËRMET

CV Dona Tabaku , Albturist ECO Camping Përmet , ECO Camping natyral në Përmet , Rafting në lumin e Vjosës , Alpinizëm në vargmalin e Trebeshinës

Publike para 820 diteve - Me date 26/03/2022 Ora 6:52:00 PM

Explorin in Langarica Canyon , Vizita ne luginen e Vjoses , Alpinizem ne vargmalin e Trebeshines, kamping ne permet , Kacavjerje ne Kanioni i Langarices , ECO Camping natyral ne Permet , Rafting ne lumin e Vjoses
Për të komunikuar me Dona Tabaku, kontaktoni në Whatsapp:
Jam Dona Tabaku nga Përmeti dhe me vendbanim te parku i arrave Polimen, në fshatit Qilarisht.
 • Kam lindur më 30.12.1980
 • Kam mbaruar shkollën 9-vjeçare dhe shkollën e mesme "Meleq Gosnishti" në Përmet.
 • Kam ndjekur disa trajnime tre mujore në fushën e guzhinës dhe hoteleri turizëm nga viti 2018 - 2021
 • Nga 2008 deri në 2016 kam punuar në një fabrikë fasonerie dhe si ndihmëse guzhinë në disa restorante në Përmet.
Prej 2016 deri më sot, jam angazhua 100% në biznesin tim faliljar "Albturist Ecocamp Përmet / Vjosa Rafting"
 • Që prej 2020 jam pjesë si antare te shoqata "Vizit Gjirokastra".
 • Që prej marsit 2022 jam pjesë si antare e platformës "Albania Network Global".
 • Që prej marsit 2022 jam pjesë si antare te shoqata "Agro Turizmi Albania".
 • Jam aktiviste e nismës për mbrojtjen e Vjosës dhe të natyrës.
Gjatë ditës preferoj të eci në këmbë, ndërsa gjatë javës në kohën e lirë leviz me biçikletë.
 • Kam pasion leximin e librave të ndryshëm, shëtitjet në natyrë dhe gatimin.
 • Kam aftësi të mira në interpretimin e poezive.
 • Flas dhe kuptoj pak Italisht dhe Anglisht.
 • Do doja të kisha kontakt dhe bashkëpunime me persona që janë investitor në fushën e turizmit, që kanë një biznes në fushën e turizimit, me persona që kane një biznesi të njëjtë me mua në një shtet tjetër.
 • Do doja të më kontaktonin persona që janë dashamirës të natyrës, që kanë një biznes në fushën e turizimit, qe ju pëlqen rafting, eksplorimet e kanioneve, që merren me alpinizëm etj.
 • Për antarët e platformës "Albania Network Global" do bëjmë ulje afërsisht 20% për shërbimet tona.
Lista e shërbimeve dhe aktiviteteve që ne ofrojmë: 
 1. Vend për kamping me makina ose çadra.
 2. Alpinizëm në vargmalin e Trebeshinës, Dhëmbel, Nemërçk.
 3. Rafting në lumin e bukur dhe të egër të Vjosës.
 4. Kacavjerje në shkëmbinj.
 5. Explorim në Kanionin e Langaricës (Langarica Canyon).
 6. Vizita në fshatra të ndryshëm në luginën e Vjosës.
Do doja të merrja pjesë në, trajnime me tema si: 
 1. Si të krijojmë network.
 2. Si të rritësh shitjet online.
 3. Si të zgjerojmë rrjeti e klientave dhe konsumatorëve.
 4. Si të zhvilloni një Biznes Online me kosto minimale ose zero.
 5. Si të ushqehemi shëndetshëm.
 6. Për mjeksinë.
 7. Për shoqërinë civile. 
 8. Për zhvillimin personal.
 9. Për bazat e digital marketing.
 10. Për menaxhimin e rrjeteve sociale.
 11. Për Neurolinguistiken (NLP).
 12. Për Joga.
 13. Për Spiritualizëm.
 14. Për Meditimin.
 15. Si ta pasurojmë jetën në komunitet.
Adresa : Ne ndodhemi 3 km nga qyteti i Përmetit në rrugën Përmet-Korçë në fshatin Qilarisht, në vendin e quajtur Polimen.
Jemi larg 10 km nga ujrat termale të Bënjës dhe 5 minuta ecje në këmbë për në lumin e Vjosës. 
 
Ky postim eshte klikuar nga 1929 Vizitor