Oferta Shemsije Seferi CV , Shemsije Seferi Trajnuese , investiguese private , dedektiv privat shoqata Alma , nga Biznesi Shemsije Seferi - Shemsije Seferi
Shemsije Seferi CV , Shemsije Seferi Trajnuese , investiguese private , dedektiv privat shoqata Alma ,
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
SHEMSIJE SEFERI
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Shemsije Seferi

Shemsije Seferi CV , Shemsije Seferi Trajnuese , investiguese private , dedektiv privat shoqata Alma ,

Publike para 827 diteve - Me date 19/03/2022 Ora 10:59:00 PM

Samiti nderkombetar per Paqen Universale, Kultura dhe traditat e Pejes , gatime tradicionale te Pejes
Për të komunikuar me Shemsije Seferi, kontaktoni në Whatsapp: +38349615678
Jam Shemsije Seferi nga Peja.
 • Lindur më 05.11.1970
 • Kam mbaruar shkollën fillore në Pejë.
 • Kam mbaruar shkollën e mesme "Ali Hadri" për kontabilitet në Pejë.
 • Kam mbaruar unversitetin te "Kolegji i Biznesit" për menaxhim të politikave të sigurisë në Prishtinë, në vitin 2019-të e kam përfunduar. 
 • Pas luftës në vitin 2000, jam angazhuar në shoqatën "Alma" për emancipimin e gruas, ku vazhdoj edhe sot si themeluese dhe drejtoreshë ekzekutive.
 • Në kuadër të shoqatës i ndimoj antaret që të shesin prodhimet dhe produkte e tyre nëpërmjet rreteve sociale që ka shoqata.
 • Gjithashtu në kuadër të shoqatës, kam ndihmuar disa familje të grave kryefamiljare në nevojë, për ndërtimi dhe realilitimin e disa shtëpive dhe për nevojat ushqimore çdo muaj.
 • Që prej 2014 deri në 2016 kam punuar si agjente e kredive për bankën AFK në Pejë.
 • Në 2019 kam qënë pjesmarrëse në samitin ndërkombëtar për "Paqen Universale" në Tiranë.
 • Që prej vitit 2020 e në vazhdim ushtroj profesionin si investiguese private.
Gjithashu kam qenë si trajnuese në disa shkolla dhe organizata për trajnime me tema si:
 1. Barazia gjinore.
 2. Dhuna në familje.
 3. Parandalimi i trafikimit për të miturit.
 4. Trajnime për reabilitimin pikologjik për dhunën në familje.
 5. Trajnime për vetmbrojte nga faktorët psikologjik.
Në kohën e lirë merrem me gatim dhe përkujdesje ndaj familjes dhe 3 herë në javë dal për ecje në natyrë.
 • Kam pasion pikturën, shkruaj poezi, luaj shah, të notoj në det dhe të dëgjoj muzikë ritmike të të gjitha rrymave dhe zhanreve.
 • Kam aftësi të mira në socializimin me njerzit, aftësi të mira në komunikim dhe aftësi shumë të mira në organizimin dhe menaxhimin e eventeve të ndryshme.
 • Kuptoj dhe flas mirë serbo-kroatisht, kuptoj pak anglisht.
 • Kam patentë shoferi për kategoritë: B
Do doja të kisha kontakt dhe bashkëpunime me persona që merren me start-up, që merren me turizmin, që merren me organiznimi e eventeve për kulturën dhe traditat.
 • Do doja të me kontaktonin gra dhe vajza që merren me gatimin e ushqimeve tradicionale, persona që kanë nevojë për një dedektiv privat. 
 • Do doja të merrja pjesë në, trajnime me tema për teknikat novative të investigimit, shitjet online, shvillimin personal dhe meditimi.
Adresa : Lagjia Esat Shabani, Sverk e thatë - Pejë

 
Ky postim eshte klikuar nga 9850 Vizitor