Oferta Konsulence imobilare ne fushen e hotelerise dhe turizmit , Menaxhim i hoteleve, bujtinave dhe restoranteve, nga Biznesi Lorenc Cuke - Lorenc Cuke
Konsulence imobilare ne fushen e hotelerise dhe turizmit , Menaxhim i hoteleve, bujtinave dhe restoranteve,
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnim 9 Ditor I Personalizuar Trajnim 21 Ditor I Personalizuar
Mirësevini!
LORENC CUKE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Lorenc Cuke

Konsulence imobilare ne fushen e hotelerise dhe turizmit , Menaxhim i hoteleve, bujtinave dhe restoranteve,

Publike para 142 diteve - Me date 19/03/2022 Ora 3:35:00 PM

Konsulenc imobilare ne shit-blerjen e pronave , Menaxhim i pronave individuale , Produkte kozmetike nga kompania SNEP AL , kripovalutave
Për të komunikuar me Lorenc Cuke, kontaktoni në Whatsapp: +355674846079
Lista e shërbimeve dhe produkteve që ofroj:
  • Konsulence imobiliare në shit-blerjen e pronave.
  • Konsulence imobiliare në fushën e hotelerisë dhe turizmit.
  • Menaxhim i pronave individuale
  • Menaxhim i pronave ekspluzive
  • Menaxhim i hoteleve, bujtinave dhe restoranteve
  • Mundësi zhvillimi individual dhe ekonomik në fushën e kriptovalutave dhe floririt.
  • Produkte kozmetike nga kompania SNEP AL www.snep.al
    Kodi 355000232 / Kliko Ketu per tu rregjistruar falas
  • Kremra me bazë bimore nga Mjekësia Alternative.
Adresa : Lagjia 12, rruga kongresi i Lushnjës, Korçë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Lorenc Cuke
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Konsulence imobilare ne fushen e hotelerise dhe turizmit , Menaxhim i hoteleve, bujtinave dhe restoranteve,

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 19/03/2022 Ora 3:35:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 325 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...