Oferta Dizajner per broshura / Dizajner per logo / Dizajner per postera / Krijues kontenti ne tirane / Content Manager / Dizajner per menu / Dizajner per kartvizita / Dizajner per kopertina librash / Web dizajner ne wordpres nga Biznesi Dritan Thomaraj - Dritan Thomaraj
Dizajner per broshura / Dizajner per logo / Dizajner per postera / Krijues kontenti ne tirane / Content Manager / Dizajner per menu / Dizajner per kartvizita / Dizajner per kopertina librash / Web dizajner ne wordpres
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnim 9 Ditor I Personalizuar Trajnim 21 Ditor I Personalizuar
Mirësevini!
DRITAN THOMARAJ
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Dritan Thomaraj

Dizajner per broshura / Dizajner per logo / Dizajner per postera / Krijues kontenti ne tirane / Content Manager / Dizajner per menu / Dizajner per kartvizita / Dizajner per kopertina librash / Web dizajner ne wordpres

Publike para 143 diteve - Me date 18/03/2022 Ora 6:57:00 PM

Dizajner per broshura , Dizajner per logo , Dizajner per postera , Krijues kontenti ne tirane , Content Manager , Dizajner per menu , Dizajner per kartvizita , Dizajner per kopertina librash , Web dizajner ne wordpres
Për të komunikuar me Dritan Thomaraj, kontaktoni në Whatsapp:  +355673445460
Lista e shërbimeve që ofroj:
  • Menaxhimi rrjeteve sociale, për instagram, Facebook, Pinterest, Tik Tok.
  • Menaxhim websitesh për hedhjen e informacioneve të reja dhe editimin e tyre.
  • Krijues (kontenti) per pershkrimin nje produkt ose sherbim.
  • Grafik dizajner për krijimin në format elektronik, për broshura, logo, postera, menu, kartvizita, kopertina librash etj.
  • Web dizajner në wordpres për krijimin e një website të ri dhe mirmbajtjen e tij.
  • SEO për optimizimin e websit-it tuaj në Google.
Adresa : Lagjia qendër Kamëz, rruga Skënderbeu - Tiranë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Dritan Thomaraj
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Dizajner per broshura / Dizajner per logo / Dizajner per postera / Krijues kontenti ne tirane / Content Manager / Dizajner per menu / Dizajner per kartvizita / Dizajner per kopertina librash / Web dizajner ne wordpres

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 18/03/2022 Ora 6:57:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 212 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...