Oferta Slim L nga Parisi Kerkon Grua nga Tirana / Kerkoj Grua / Vajzat kerkojne djem / Kerkoj Grua per tu martuar / Kerkoj Grua shqiptare / Kerkoj Grua per martes nga shqiperia / njoftime per martese / Lidhje serioze online / Lidhje martese nga Biznesi SLIM L - PARIS - FRANCË - SLIM L - PARIS - FRANCË
Slim L nga Parisi Kerkon Grua nga Tirana / Kerkoj Grua / Vajzat kerkojne djem / Kerkoj Grua per tu martuar / Kerkoj Grua shqiptare / Kerkoj Grua per martes nga shqiperia / njoftime per martese / Lidhje serioze online / Lidhje martese
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
SLIM L - PARIS - FRANCË
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  SLIM L - PARIS - FRANCË

Slim L nga Parisi Kerkon Grua nga Tirana / Kerkoj Grua / Vajzat kerkojne djem / Kerkoj Grua per tu martuar / Kerkoj Grua shqiptare / Kerkoj Grua per martes nga shqiperia / njoftime per martese / Lidhje serioze online / Lidhje martese

Publike para 218 diteve - Me date 18/11/2023 Ora 11:11:00 PM

Slim Loumi nga Parisi Kerkon Grua nga Tirana , Kerkoj Grua , Vajzat kerkojne djem , Kerkoj Grua per tu martuar , Kerkoj Grua shqiptare , Kerkoj Grua per martes nga shqiperia , njoftime per martese , Lidhje serioze online , Lidhje martese
Kush është e interesuar për të kontaktuar me Slim L Kontaktoni në Whatsapp: 
Jam Slim L nga Franca, lindur dhe rritur në Paris.
 • Jam shtetas francez.
 • Mosha ime është 32 vjeç, i datlindjes 09.05.1990 
 • Jam i gjatë 175 cm dhe pesha e trupit 87 kg
 • Kam trup të rregullt.
 • Kam afërshisht 5 vite që merrem me çiklizëm dhe artet marciale.
 • Më pëlqen të lexoj dhe studioj libra të ndryshëm artistik dhe për zhvillimin personal.
 • Kam hobi gatimin, me pëlqen të gatuaj në kohen e lirë për famijlen.
 • Kam mbaruar shkollën e lartë në fushën profesionale inxhinieri mekanike.
 • Flas fërngjisht dhe anglisht.
 • Jam beqar i pa martuar ose fejuar asnjëherë.
 • Jam i besimit mysliman.
 • Kam 3 vllëzer më të mëdhenj se unë, të gjithë të martuar dhe me fëmijë.
 • Une jam i vogli nga fëmijët.
 • Kam shtëpinë time dhe jetoj me prindërit në rrugën (Rue Jean Jaurès 93230 Romainville - Paris - Francë)
 • Aktualisht jam i vetpunësuar në biznesin tim, kam një kompani tregtare mishi.
 • Kam 1 makinë personle.
Kërkoj që partnerja ime e ardhëshme të jetë:
 • Nga mosha 25 vjeçe deri 32 vjeçe. 
 • E pa martuar asnjëherë. 
 • Minimalja të ketë mbaruar shkollën e mesme ose të lartë.
 • Të jetë jo më pak se 165 cm e gjatë dhe jo më shumë se 175 cm. 
 • Të jetë e besimit mysliman.
 • Nuk ka rëndësi se ku jeton, unë do ti bëj dokumentat ta marr në Francë.
Zyra qëndrore e platformës: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë

 
Ky postim eshte klikuar nga 8903 Vizitor