Oferta Kerkoj grua per martese ne Tirane, Albanian Dating Online, Agjensia Martesore Online, mundesi lidhje serioze per martese, njoftime per lidhje martese nga Biznesi ANASTASI TR - ANASTASI TR
Kerkoj grua per martese ne Tirane, Albanian Dating Online, Agjensia Martesore Online, mundesi lidhje serioze per martese, njoftime per lidhje martese
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
ANASTASI TR
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ANASTASI TR

Kerkoj grua per martese ne Tirane, Albanian Dating Online, Agjensia Martesore Online, mundesi lidhje serioze per martese, njoftime per lidhje martese

Publike para 152 diteve - Me date 23/01/2024 Ora 1:30:00 AM

Kerkoj Burre Per Martes Ne Tirane, Lidhje Martese Ne Tirane, Lidhje Serioze Per Martese Ne Tirane, Kerkoj Burre Ne Tirane, Njoftime Per Martese ne Tirane
Kush është e interesuar për lidhje serioze për martesë, të kontaktojë  në Whatsapp: 

Jam Anastasi nga Përmeti, por unë kam lindur dhe banoj në Tiranë.
 • Jam 29 vjeç, i datlindjes 17.1.1995 
 • Jam i gjatë 183 cm  dhe pesha e trupit 83 kg.
 • Kam mbaruar juridik dhe master shkencor për juridik në vitin 2018-të.
 • Aktualisht punoj si jurist në administratë publike që prej shkurtit të 2023-it.
 • Flas shumë mirë anglisht dhe italisht.
 • Jam i licensuar dhe si avokat.
 • Jam beqar i pa martuar asnjëherë.
 • Jam i apasionuar pas futbollit dhe skuadra ime e zemrës është Milani.
 • Më pëlqen ecja dhe kryesisht lëviz në këmbë, por ka raste që dal nga liqeni për ecje të lirë.
 • Jam i besimit ortodoks, por feja ime është shqiptaria.
 • Aktualisht jetoj te shtëpia e prindërve të mi, në Tiranë te rruga Mine Peza.
 • Jam djalë i vetëm dhe ndaj jetoj me prindërit.
Kërkesat dhe kriteret për partneren që kërkoj:
 • Kërkoj që partnerja të jetë nga mosha 26 vjeçe deri 31 vjeçe .
 • Nuk ka problem nëse ka qënë e martuar më parë, por të mos ketë fëmijë.
 • Partnerja duhet të ketë minimumi shkollim të mesëm.
 • Të jetë jo me pak se 155 cm dhe jo më shumë se 190 cm. 
 • Nuk ka problem nëse është e një besimi tjetër, por të mos jetë praktikante.
 • Do preferoja të ishte me banim në Tiranë, por nuk ka problem nesë është nga qytete të tjera ose nëse jeton jashtë shtetit.
 • Me rëndësi është që të dojë të krijojë familje.
Adresa: Tiranë te rruga Mine Peza.  V3424    22D0124
 
Ky postim eshte klikuar nga 3907 Vizitor