Oferta Vesel Sejdiu / Kerkoj Grua per martes ne Gjermani / Agjensi Martesore / Lidhje martese ne Gjermani / lidhje serioze per martese ne gjermani / Kerkoj Grua ne Gjermani / njoftime per martese ne Gjermani / Vajzat kerkojne djem nga Biznesi Vesel Sejdiu Gjermani - Vesel Sejdiu Gjermani
Vesel Sejdiu / Kerkoj Grua per martes ne Gjermani / Agjensi Martesore / Lidhje martese ne Gjermani / lidhje serioze per martese ne gjermani / Kerkoj Grua ne Gjermani / njoftime per martese ne Gjermani / Vajzat kerkojne djem
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnimi Online Falas Trajnimi per Menaxher i Sistemit Online
Mirësevini!
VESEL SEJDIU GJERMANI
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Vesel Sejdiu Gjermani

Vesel Sejdiu / Kerkoj Grua per martes ne Gjermani / Agjensi Martesore / Lidhje martese ne Gjermani / lidhje serioze per martese ne gjermani / Kerkoj Grua ne Gjermani / njoftime per martese ne Gjermani / Vajzat kerkojne djem

Publike para 58 diteve - Me date 28/03/2022 Ora 2:53:00 AM

Vesel Sejdiu , Kerkoj Grua per martes ne Gjermani , Agjensi Martesore , Lidhje martese ne Gjermani , lidhje serioze per martese ne gjermani , Kerkoj Grua ne Gjermani , njoftime per martese ne Gjermani , Vajzat kerkojne djem
Kush është e interesuar për të kontaktuar me Vesel Sejdiu kontaktoni në Whatsapp: +491739459203

Jam Vesel Sejdiu me orgjinë nga Ferizaj- Kosovë, jam lindur dhe rritur në Ferizaj, prej 27 vitesh jetoj dhe punoj në Gjermani.
 • Mosha ime është 45 vjeç, i datlindjes 15.02.1976 
 • Jam i gjatë 175 cm dhe pesha e trupit 70 kg
 • Kam trup të rregullt.
 • Kam afërsisht 4 vite që merrem me futboll çdo fundjavë.
 • Kam hobi muzikën popullore kosovare, ku jam si këngëtar te Oda e Muzikës Kosovare në Gjermani.
 • Kam mbaruar shkollën e mesme në Kosove si automekanik në 1994.
 • Flas dy gjuhë të huaja, Gjemanisht dhe Sergo-Kroatisht.
 • Jam i ndarë prej një viti në proces divorci.
 • Kam tre fëmijë nga të cilët dy jetojnë me mua dhe një me ish gruan time.
 • Fëmijët 14 vjeç dhe 12 vjeç jetojnë me mua ndërsa fëmija 5 vjeç jeton me nënë e saj.
 • Jam i besimit mysliman.
 • Kam 3 vllëzer dhe 2 motra me të mëdhenj se unë, të gjithë të martuar dhe me fëmijë.
 • Aktualisht prindërit jetojnë në Ferizaj në Kosovë.
 • Unë jetoj me qera në qytetin e Potsdam në Republikën e Branderburgut në Gjermani.
 • Aktualisht jam i vetpunësuar në biznesin tim si sipërmarrës në ndërtim me hekura prej 26 vitesh.
 • Kam 3 makina personle, një mercedes benc E Clas 550 , njV Reno Megan dhe një fugon për punën.
Kërkoj që partnerja ime e ardhëshme të jetë:
 • Nga mosha 30 vjeçe deri 42 vjeçe. 
 • Nuk ka problem nëse ka qënë e martuar me parë.
 • Nuk ka problem nëse ka fëmijë, por të mos ti ketë fëmijët në ngarkim. 
 • Minimalja të ketë mbaruar shkollën e mesme ose të lartë.
 • Të jetë jo më pak se 155 cm e gjatë dhe jo më shumë se 175 cm.
 • Të këtë trup të rregullt.
 • Nuk ka problem besimi nëse është e një besimi tjetër.
 • Nuk ka rëndësi se ku jeton, unë do ti bëj dokumentat ta marr në Gjermani.
Zyra qëndrore e platformës: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Vesel Sejdiu Gjermani
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Vesel Sejdiu / Kerkoj Grua per martes ne Gjermani / Agjensi Martesore / Lidhje martese ne Gjermani / lidhje serioze per martese ne gjermani / Kerkoj Grua ne Gjermani / njoftime per martese ne Gjermani / Vajzat kerkojne djem

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 28/03/2022 Ora 2:53:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1554 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...