Oferta Panairit nderkombetar HoReCa Expo Albania 2022 Me Paketen HORECA / Panairi i Hotelerise / Panairi i kulinarise GastroAlb / Panairi i Paketimit / Panairi i Teknologjise PackTech / Panairi i birres Albanian Beer Degustation nga Biznesi HoReCa Expo 2022 - HoReCa Expo 2022
Panairit nderkombetar HoReCa Expo Albania 2022 Me Paketen HORECA / Panairi i Hotelerise / Panairi i kulinarise GastroAlb / Panairi i Paketimit / Panairi i Teknologjise PackTech / Panairi i birres Albanian Beer Degustation
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnimi Online Falas Trajnimi per Menaxher i Sistemit Online
Mirësevini!
HORECA EXPO 2022
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  HoReCa Expo 2022

Panairit nderkombetar HoReCa Expo Albania 2022 Me Paketen HORECA / Panairi i Hotelerise / Panairi i kulinarise GastroAlb / Panairi i Paketimit / Panairi i Teknologjise PackTech / Panairi i birres Albanian Beer Degustation

Publike para 58 diteve - Me date 28/03/2022 Ora 3:03:00 PM

Panairit nderkombetar HoReCa Expo Albania 2022 Me Paketen HORECA , Panairi i Hotelerise , Panairi i kulinarise GastroAlb , Panairi i Paketimit , Panairi i Teknologjise PackTech , Panairi i birres Albanian Beer Degustation
Për pyetje ose informacion më të detajuar, kontaktoni në Whatsapp: +355697410707
Panairit ndërkombetar HoReCa Expo Albania 2022, zhvillon edisionin e 8-të nga data 4 deri në 6 Mars 2022, i cili do të mbahet në ambjentet e Expo City te CITY PARK.
Në këtë edicion të 8-të, ne po presim ekspozues nga: Shqipëria, Kosova, Greqia, Italia, Serbia, Maqedonia e Veriut, Turqia dhe Gjermania.

Në këtë edicion në njëjtën kohë dhe vend, do të ndodhin edhe eventet e mëposhtme:
 • Edicioni i pestë i garës ndërkombëtare të kulinarisë GastroAlb, me juri nga Worldchefs.
 • Edicioni i pestë i Konferencës Kombëtare të Hotelerisë.
 • Edicioni i katërt i panairit të Paketimit dhe Teknologjisë “Pack Tech Expo 2022”
 • Edicioni i parë i degustimit të birrës “Albanian Beer Degustation”
Në çmim të ofertës janë të përfshira shërbimet e mëposhtme:
 • Një stende standarte me panele ndarës me ndriçim, moket, një tavolinë, tre karrige, një prizë dhe 1 kosh mbetjesh.
 • Emri i kompanisë i shkruar në ballë të stendës.
 • Listim në katalogun zyrtar në letër dhe On-line.
 • Krijimi dhe hapja e një profil prezantues me 12 postime, për produkte ose shërbime, me SEO në Google, nëpërmjet platformës Panairi Online, i cili do të dalë online  më datën 3.3.2022.
 • Dixhitalizimin e çdo postimi me SEO nëpërmjet 4 fjalëve kyçe, 2 foto, një përshkrim të shërbimit me tekst, çmimin, lidhjen në Whatsapp dhe formularin e porosisë.
 • Publikim i pozicionin tuaj në guiden e vizitorëve.
 • Asistencë teknike (10/24)
 • Pastrim i ambjenteve të përbashkëta (Pastrimi i stendës nuk përfshihet).
 • Badge për hyrje në Panair për vizitorë tregtarë, selektim dhe ftesë në emrin tuaj.
Shënime:
 • Stendat janë me përmasa mesatare 18m2  dhe 20m2  si dhe dy cop të mëdha nga 36m2 .
 • Çmimi për m2 = 75€ m2 me ofertë deri në 27 janar 2022.
 • Stendat janë ose nga njëra anë të hapur ose nga tre anët varet nga pozicioni.
 • Në datë 3 mars 2022 bëhet sistemimi i materialeve në stendë nga bizneset.
 • Panairi fillon më 4 Mars dhe mbaron më 6 Mars 2022.
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : HoReCa Expo 2022
Çmimi pa ofertë : 90EURO Ne gjendje : 27

Çmimi me ofertë :

75EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Panairit nderkombetar HoReCa Expo Albania 2022 Me Paketen HORECA / Panairi i Hotelerise / Panairi i kulinarise GastroAlb / Panairi i Paketimit / Panairi i Teknologjise PackTech / Panairi i birres Albanian Beer Degustation

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 28/03/2022 Ora 3:03:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 75 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1245 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...