Oferta Dixhitalizimi i biznesit në platformën Panairi Online / MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE / Menaxhimin e Mediave Sociale / Social media menaxher / Menaxher Rrjetesh Sociale nga Biznesi MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE - MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE
Dixhitalizimi i biznesit në platformën Panairi Online / MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE /  Menaxhimin e Mediave Sociale / Social media menaxher / Menaxher Rrjetesh Sociale
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj DRAGUSHA GOLD ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE

Dixhitalizimi i biznesit në platformën Panairi Online / MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE / Menaxhimin e Mediave Sociale / Social media menaxher / Menaxher Rrjetesh Sociale

Publike para 29 diteve - Me date 14/01/2022 Ora 12:50:00 AM

Dixhitalizimi i biznesit në platformën Panairi Online , MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE ,  Menaxhimin e Mediave Sociale , Social media menaxher , Menaxher Rrjetesh Sociale
Për pyetje ose informacion më të detajuar, kontaktoni në Whatsapp: +355697410707
Reklamohu sot, që të gjesh klienta të rinj nesër.
Misioni ynë është që t’ju japim mundësi të gjithë këtyre bizneseve, të reklamojnë shërbimin e tyre nëpërmjet kësaj platforme online. 
Vizioni jonë është që të jemi platforma online, më e madhe, e dedikuar vetëm për Menaxhimin e Mediave Sociale.
Objektivi është që platforma MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE të bëhet një emër i njohur brenda dhe jashtë vendit, ku çdo biznes që kërkon një shërbim për Menaxhimin e Mediave Sociale për çfardo lloj biznesi, ta gjejë nëpërmjet platformës MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE.
Deri në fund të vitit 2022-it mendojmë të kemi listuar të gjithë bizneset që merren me Menaxhimin e Mediave Sociale në trojet shqiptare.
Një nga sfidat më të mëdha për ne është që të jemi të parët në kërkimin në Google, nëse dikush kërkon për Menaxhimin e Mediave Sociale.

Në ofertën vjeçare me Paketen Partner përfshihet:
  • Krijimi dhe hapja e një profil prezantues me 6 postime, për produkte ose shërbime, me SEO në Google, nëpërmjet platformës Panairi Online.
  • Dixhitalizimin e çdo postimi me SEO nëpërmjet 4 fjalëve kyçe, 2 foto, një përshkrim të shërbimit me tekst, çmimin, lidhjen në Whatsapp dhe formularin e porosisë.
  • Dizenjimin dhe dixhitalizimin e kartvizitës virtuale me QR Code, me SEO, me dy foto dhe me link të personalizuar.
  • Gjithashtu në platformë mund të reklamohen dhe produkte ose shërbimet e tjera që ju ofroni.
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE
Çmimi pa ofertë : 170EURO Ne gjendje : 10

Çmimi me ofertë :

140EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Dixhitalizimi i biznesit në platformën Panairi Online / MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE / Menaxhimin e Mediave Sociale / Social media menaxher / Menaxher Rrjetesh Sociale

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 14/01/2022 Ora 12:50:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 140 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1417 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...