Oferta Kerkoj Grua nga Tirana / Agjensi Martesore Online / Vajzat kerkojne djem / Kerkoj Grua per tu martuar / Kerkoj Grua shqiptare / Kerkoj Grua per martes nga shqiperia / njoftime per martese / Lidhje serioze online / Lidhje martese nga Biznesi ARBI AUSTRI - ARBI AUSTRI
Kerkoj Grua nga Tirana / Agjensi Martesore Online / Vajzat kerkojne djem / Kerkoj Grua per tu martuar / Kerkoj Grua shqiptare / Kerkoj Grua per martes nga shqiperia / njoftime per martese / Lidhje serioze online / Lidhje martese
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
ARBI AUSTRI
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ARBI AUSTRI

Kerkoj Grua nga Tirana / Agjensi Martesore Online / Vajzat kerkojne djem / Kerkoj Grua per tu martuar / Kerkoj Grua shqiptare / Kerkoj Grua per martes nga shqiperia / njoftime per martese / Lidhje serioze online / Lidhje martese

Publike para 218 diteve - Me date 18/11/2023 Ora 10:56:00 PM

Kerkoj Grua nga Tirana , Agjensi Martesore Online , Vajzat kerkojne djem , Kerkoj Grua per tu martuar , Kerkoj Grua shqiptare , Kerkoj Grua per martes nga shqiperia , njoftime per martese , Lidhje serioze online , Lidhje martese
Për pyetje ju lutem kontaktoni vetëm me mesazhe në Whatsapp dhe ju kontaktoj unë, kur nuk jam në punë.

Jam Arbi nga Puka dhe aktualisht jetoj në Austri prej 9 vitesh.
 • Jam 46 vjeç dhe datlindja ime është 17.10.1977
 • Jam i gjatë 172 dhe pesha e trupit 88 Kg.
 • Kam mbaruar gjimnazin dhe jam larguar ne emigrim në Graqi dhe më vonë në Austri.
 • Aktualish punoj në një fabrikë prej 7 vitesh.
 • Në kohën e lirë bëj dhe punë private, si shtrim pllakash ose lyerje me bojë.
 • Flas Gjermanisht me të folur dhe të shkruar, ndërsa Greqisht vetëm e flas, gjithashtu di dhe pak anglisht.
 • Kam patentë për makinat e vogla.
 • Jam i divorcuar prej 10 vitesh dhe kam një vajzë 12 vjeçe që jeton me mua.
 • Kam hobi muzikën e vjetër shqiptare dhe udhëtimet, në det ose në mal. 
 • Aktualisht nuk merrem me ndonjë aktivitet fizik.
 • Jam i besimit katolik.
Kërkesat dhe kriteret për partneren që kërkoj:
 • Kërkoj që partnerja të jetë nga mosha 35 vjeçe deri 42 vjeçe.
 • Nuk ka problem nëse ka qëne e martuar më parë ose të ketë fëmijë, por të mos ketë fëmijë nën moshën 16 vjeç.
 • Partnerja duhet të ketë mbaruar ose gjimnazin ose një shkollë profesionale.
 • Partnerja duhet të jetë jo me pak se 165 cm dhe jo më shumë se 180 cm.
 • Nuk ka problem nëse është e një besimi tjetër, por jo të jetë e mbuluar me shami.
 • Kam preferencë që partnerja të jetë nga qytetet si, Lezha, Shkodra, Mirdita, Përmeti, Lushnja dhe nga Kosova.
 • Jam i hapur të njoh, çdo person që është për të krijuar famlije, nuk ka rëndësi se nga është apo ku jeton, me rëndësi është që të dojë të krijojë familje.
 • Aktualisht dua që të jetojmë në Austri, por që në të ardhmen të kthehemi në Shqipëri.
Pres të më kontaktojnë vetëm kërkesa serioze.
V2106   08D823
 
Ky postim eshte klikuar nga 3884 Vizitor