Oferta Beni B Athine/ Kerkoj Grua Ne Greqi / Kerkoj Grua per tu martuar ne tirane / Gjej Nuse Ne Tirane / Kerkoj Grua per martes ne shqiperi / Kerkoj Grua ne gjermani / Kerkoj Grua shqiptare / Kerkoj Grua nga kosova nga Biznesi BENI B - ATHINE - BENI B - ATHINE
Beni B Athine/ Kerkoj Grua Ne Greqi / Kerkoj Grua per tu martuar ne tirane / Gjej Nuse Ne Tirane / Kerkoj Grua per martes ne shqiperi / Kerkoj Grua ne gjermani / Kerkoj Grua shqiptare / Kerkoj Grua nga kosova
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
BENI B - ATHINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  BENI B - ATHINE

Beni B Athine/ Kerkoj Grua Ne Greqi / Kerkoj Grua per tu martuar ne tirane / Gjej Nuse Ne Tirane / Kerkoj Grua per martes ne shqiperi / Kerkoj Grua ne gjermani / Kerkoj Grua shqiptare / Kerkoj Grua nga kosova

Publike para 218 diteve - Me date 18/11/2023 Ora 11:13:00 PM

Agjensia Martesore Online , Kerkoj Grua Ne Greqi , Kerkoj Grua per tu martuar ne tirane , Gjej Nuse Ne Tirane , Kerkoj Grua per martes ne shqiperi , Kerkoj Grua ne gjermani , Kerkoj Grua shqiptare , Kerkoj Grua nga kosova
Kush është e interesuar për të kontaktuar me Beni B telefononi në nr e agjensise:
Jam Beni B një zotëri 59 vjeç.
Jetoj prej 20 vitesh në Athinë. 
Kam apartament timin në Athinë dhe shtëpi private në Gjirokastër.
Jam beqar prej 3 vitesh me një djalë 31 vjeç që jeton në SPANJE me nusen e tij.
Nuk dua të jetoj më në Greqi por as në Gjirokastër ku kam shtëpinë .
Dua të jetoj në Tiranë, sepse më pëlqen të shëtis.
Kërkoj një grua deri në moshën 50  deri 55 vjeçe që të ketë dhe ajo shtëpinë e saj në Tiranë.
Të jetë e divorcuar .
Me ose pa fëmijë.
Faleminderit B.B
 
Ky postim eshte klikuar nga 2334 Vizitor