Oferta Agjensia Martesore Online, kerkoj grua per martese, njoftime martesore, lidhje online, Djemte kerkojne vajza, Agjensi Martesore, vajza kerkojne Djemte nga Biznesi ANASTASI TR - ANASTASI TR
Agjensia Martesore Online, kerkoj grua per martese, njoftime martesore, lidhje online, Djemte kerkojne vajza, Agjensi Martesore, vajza kerkojne Djemte
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
ANASTASI TR
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ANASTASI TR

Agjensia Martesore Online, kerkoj grua per martese, njoftime martesore, lidhje online, Djemte kerkojne vajza, Agjensi Martesore, vajza kerkojne Djemte

Publike para 152 diteve - Me date 23/01/2024 Ora 1:30:00 AM

Agjensia Martesore Online, kerkoj grua per martese, njoftime martesore, lidhje online, Djemte kerkojne vajza, Agjensi Martesore, kerkoj burre per martese 30 vjec, kerkoj burre shqiptar, vajza kerkojne Djemte
Kush është e interesuar për lidhje serioze për martesë, të kontaktojë  në Whatsapp: 

Agjensia Martesore Online, kerkoj grua per martese, njoftime martesore, lidhje online, Djemte kerkojne vajza, Agjensi Martesore, kerkoj burre per martese 30 vjec, kerkoj burre shqiptar, vajza kerkojne Djemte

Jam Anastasi nga Përmeti, por unë kam lindur dhe banoj në Tiranë.
 • Jam 29 vjeç, i datlindjes 17.1.1995 
 • Jam i gjatë 183 cm  dhe pesha e trupit 83 kg.
 • Kam mbaruar juridik dhe master shkencor për juridik në vitin 2018-të.
 • Aktualisht punoj si jurist në administratë publike që prej shkurtit të 2023-it.
 • Flas shumë mirë anglisht dhe italisht.
 • Jam i licensuar dhe si avokat.
 • Jam beqar i pa martuar asnjëherë.
 • Jam i apasionuar pas futbollit dhe skuadra ime e zemrës është Milani.
 • Më pëlqen ecja dhe kryesisht lëviz në këmbë, por ka raste që dal nga liqeni për ecje të lirë.
 • Jam i besimit ortodoks, por feja ime është shqiptaria.
 • Aktualisht jetoj te shtëpia e prindërve të mi, në Tiranë te rruga Mine Peza.
 • Jam djalë i vetëm dhe ndaj jetoj me prindërit.
Kërkesat dhe kriteret për partneren që kërkoj:
 • Kërkoj që partnerja të jetë nga mosha 26 vjeçe deri 31 vjeçe .
 • Nuk ka problem nëse ka qënë e martuar më parë, por të mos ketë fëmijë.
 • Partnerja duhet të ketë minimumi shkollim të mesëm.
 • Të jetë jo me pak se 155 cm dhe jo më shumë se 190 cm. 
 • Nuk ka problem nëse është e një besimi tjetër, por të mos jetë praktikante.
 • Do preferoja të ishte me banim në Tiranë, por nuk ka problem nesë është nga qytete të tjera ose nëse jeton jashtë shtetit.
 • Me rëndësi është që të dojë të krijojë familje.
Adresa: Tiranë te rruga Mine Peza.  V4784   22D0124
 
Ky postim eshte klikuar nga 5445 Vizitor