Oferta Kondicioner Fuego / Kondicioner Ferroli / Kondicioner Fratelli Onofri / Kondicioner Renova / Kondicioner Arielli / Kondicioner Argo / Kondicioner Air Star / Kondicioner Aria / Kondicioner Alcina nga Biznesi Kondicioner Albania - Kondicioner Albania
Kondicioner Fuego / Kondicioner Ferroli / Kondicioner Fratelli Onofri / Kondicioner Renova / Kondicioner Arielli / Kondicioner Argo / Kondicioner Air Star / Kondicioner Aria / Kondicioner Alcina
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnimi Online Falas Trajnimi per Menaxher i Sistemit Online
Mirësevini!
KONDICIONER ALBANIA
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Kondicioner Albania

Kondicioner Fuego / Kondicioner Ferroli / Kondicioner Fratelli Onofri / Kondicioner Renova / Kondicioner Arielli / Kondicioner Argo / Kondicioner Air Star / Kondicioner Aria / Kondicioner Alcina

Publike para 155 diteve - Me date 21/12/2021 Ora 7:59:00 PM

Kondicioner Fuego , Kondicioner Ferroli , Kondicioner Fratelli Onofri , Kondicioner Renova , Kondicioner Arielli , Kondicioner Argo , Kondicioner Air Star , Kondicioner Aria , Kondicioner Alcina
Për të rezervuar shërbimin ose produktin që ju dëshironi, kontaktoni në Whatsapp: +355697410707
Shërbimet dhe produktet që ne ofrojmë:
 • Impiante të Ajrimit dhe Kondicionimit
 • Impiante të Antizjarrit Manual dhe Automatik
 • Impiante Hidrosanitare
 • Impiante për Ftohje Industriale
 • Dhoma Frigoriferike
 • Suport teknik pas realizimit të projekteve.
 • Kontrollit teknik të impianteve në distancë duke kryer në kohë rekord konstatimin dhe riparimin e difekteve.
 • Klientët tanë më pontencial janë Supermarketet më të mëdha në vend, platforma Industriale dhe qëndra të shpërndarjeve.
Disa nga modelet e kondicionerëve që ne ofrojmë:
 • Kondicioner Ariston
 • Kondicioner Arielli
 • Kondicioner Argo
 • Kondicioner Aux
 • Kondicioner Air Star
 • Kondicioner Aria
 • Kondicioner Alcina
 • Kondicioner Bosch
 • Kondicioner Bremen
 • Kondicioner Beko
 • Kondicioner Bruno
 • Kondicioner Carrier
 • Kondicioner Cooper
 • Kondicioner Midea
 • Kondicioner Mitsubishi
 • Kondicioner General
 • Kondicioner GSM
 • Kondicioner Gree
 • Kondicioner Samsung
 • Kondicioner Toshiba
 • Kondicioner Tesla
 • Kondicioner Toyotomi
 • Kondicioner Ecolux
 • Kondicioner Electrolux
 • Kondicioner Elektra
 • Kondicioner LG
 • Kondicioner Haier
 • Kondicioner Hitachi
 • Kondicioner Hisense
 • Kondicioner Hitech
 • Kondicioner Hyundai
 • Kondicioner Fuego
 • Kondicioner Ferroli
 • Kondicioner Fratelli onofri
 • Kondicioner Fujitsu
 • Kondicioner Whirlpool
 • Kondicioner Renova
Shënim: Për sasira mbi 10 cop kondicioner, ka çmim preferencial.
Në çmim është i përfshirë, transporti, montimi dhe garancia.
Mundësitë e pagesës me bankën BKT ose Western Union.
Adresa e zyrave qendrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Kondicioner Albania
Posta qe kryen Transportin : Kondicioner Albania
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Kondicioner Fuego / Kondicioner Ferroli / Kondicioner Fratelli Onofri / Kondicioner Renova / Kondicioner Arielli / Kondicioner Argo / Kondicioner Air Star / Kondicioner Aria / Kondicioner Alcina

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 21/12/2021 Ora 7:59:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1140 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...