Oferta Biografia Zarije Zenuni Bajrami / Libra Zarije Zenuni Bajrami / Autore libra historik / Libra artisti shqiptar nga Biznesi Autore Zarije Bajrami - Zarije Zenuni Bajrami
Biografia Zarije Zenuni Bajrami / Libra Zarije Zenuni Bajrami / Autore libra historik / Libra artisti shqiptar
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
ZARIJE ZENUNI BAJRAMI
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Zarije Zenuni Bajrami

Biografia Zarije Zenuni Bajrami / Libra Zarije Zenuni Bajrami / Autore libra historik / Libra artisti shqiptar

Publike para 950 diteve - Me date 16/11/2021 Ora 11:58:00 PM

Biografia Zarije Zenuni Bajrami , Libra Zarije Zenuni Bajrami , Autore libra historik , Libra artisti shqiptar
Për tu lidhur me autoren ose për të porositur librat, kontaktoni në Whatsapp:  +41797589459
Autorja Zarie Zenuni Bajrami ka lindur në vitin 02.09.1966 në fshatin Duaj, komuna e Kaçaniku - Kosovë.
 • Shkollën fillore e ka zhvilluar në Doganaj. 
 • Shkollën e mesme e ka zhvilluar në Kaçanik.
 • Shkollën e lartë e ka zhvilluar ne shkollën Skënderbeu-Kaçanik në degën teknike të Bujqësisë në vitet 1982 - 1986.
 • Largohet prej vendlindjes në vitin 1992 për arsye politke në Zivicër.
 • Aktiviste në organizatën Lidhja Popullore e Kosovës nga viti 1993 - 1998.
 • Udhëheqse e grupit të Grave në Zyrih <> që prej vitit 2000.
 • Antare në këshillin e shoqatës <> që prej vitit 2012.
 • Delegate për gupin e shqiptarëve në organizatën UNIA në Zyrih, që prej vitit 2013.
 • Ka punuar në shoqatën << Prindërit e fort - Fëmijët e fort>> për komunitetit shqiptar në Zyrih që prej vitit 2019 - 2021
 • Aktiviste në aktivitete kurturore e sportive të ndryshme për zhvillimin e kapciteteve njerëzore për femijët e emigrantëve në Zvicër.
 • Aktualisht jeton dhe punon në Zyrih - Zvicër.
Autore e dy librave artistik dhe historik si më poshtë:
 • Libri i parë i botuar në vitin 2016 me titull: <>
 • Libri i dytë i botuar në vitin 2016 me titull: <>
Ka marrë pjesë në tre antologji të ndryshme si më poshtë:
 • Miqësi letrare
 • Antologji poetike
 • Dhurata Hyjnore
Në proces ka librin e tretë me titull << Flas me Atdheun >>.
 
Ky postim eshte klikuar nga 1968 Vizitor