Oferta Bledi Agaraj / Agjensia Martesore Online / Kerkoj partnere / Gjej nuse ne Tirane / Nuse pse shtepi nga Biznesi Bledi Agaraj - Tirane - Bledi Agaraj - Tirane
Bledi Agaraj / Agjensia Martesore Online / Kerkoj partnere / Gjej nuse ne Tirane / Nuse pse shtepi
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
BLEDI AGARAJ - TIRANE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Bledi Agaraj - Tirane

Bledi Agaraj / Agjensia Martesore Online / Kerkoj partnere / Gjej nuse ne Tirane / Nuse pse shtepi

Publike para 218 diteve - Me date 18/11/2023 Ora 11:16:00 PM

Bledi Agaraj , Agjensia Martesore Online , Kerkoj partnere , Gjej nuse ne Tirane , Nuse pse shtepi
Kush është e interesuar për të kontaktuar me Bledi Agaraj telefononi në: +355688226620

Informacione rreth Bledi Agaraj
1) Aktualisht punoj në profesionin tim si Inxhinier Elektronik.
2) Në të kaluarën kam punuar si teknik IT në shtet për 8 vite.
3) Mosha 42 vjeç
4) Gjatësia 180 cm dhe pesha e trupit 70 Kg.
5) Kam arsimin e lartë, kam mbaruar unversitetin për degën elektronik.
6) Flas mirë anglisht dhe italisht.
7) Kam marre pjesë në trajnime të ndryshme nga Nato.
8) Beaqar i pa martuar asnjeherë.
9) Aktivist me shoqerinë civile dhe në organizata jo qeveritare të ndryshme.
10) Aktualisht jetoj me prindrit në shtëpine time te Komuna e Parisit - Tiranë
11) Kam shtëpinë time sepse jam djali i vogël. Kam dhe dy vllezër më të medhenj të martuar.
12) Nuk kam mjet transporti personal.
13) Jam i besimit Mysliman
14) Kërkoj partneren e jetës të jetë nga mosha 30 vjeç deri në 40 vjeçe, të mos ketë femijë, nuk kam ndonjë kërkesë specifike tjetër.
 
Ky postim eshte klikuar nga 2689 Vizitor