Oferta Montim dhe riparime per Hidromasazhe Durres / Sherbime Hidraulik / Riparime Hidraulike / Montim per panele djellore nga Biznesi Hidrauliku Online bli Tani ne PanairinOnline
Montim dhe riparime per Hidromasazhe Durres / Sherbime Hidraulik  / Riparime Hidraulike / Montim per panele djellore
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
HIDRAULIKU ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Hidrauliku Online

 

Montim dhe riparime per Hidromasazhe Durres / Sherbime Hidraulik / Riparime Hidraulike / Montim per panele djellore
Ofrojmë shërbimet tona në gjithë territorin e Shqipërisë
Kontaktoni në+355697410707
Shërbimet kryesore që ofrojmë:
Punime të reja Hidraulike
Riparime Hidraulike
Montim për sisteme kondicioneri ngrohje dhe ftohje
Montim për panele djellore
Montim dhe riparime për filtra uji
Riparim për çbllokim te lavamanit

Shënim: Pagesa bëhet pasi kryhet shërbimi.

Adresat tona: 
Në Tiranë te rruga e Barrikadave
Në Durrës te ish stacioni i trenit
Në Vlorë te Skela
Në Elbasan te Stadiumi
Në Shkodër te Pedonalja
Ofrojmë shërbimet tona në gjithë territorin e Shqipërisë

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Hidrauliku Online
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Ne gjendje stoku : 1

Çmimi :

0LEKE

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Montim dhe riparime per Hidromasazhe Durres / Sherbime Hidraulik / Riparime Hidraulike / Montim per panele djellore

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 25/07/2021 Ora 1:51:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 0

 
 
Shperndaje me miqt e tu...