Oferta Perde salloni dhome pritje dhe kuzhine me percina nga Perde Turku nga Biznesi Perde Turku bli Tani ne PanairinOnline
Perde salloni dhome pritje dhe kuzhine me percina nga Perde Turku
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
PERDE TURKU
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Perde Turku

 

Perde salloni dhome pritje dhe kuzhine me percina nga Perde Turku

Perde bezhe material tyl i holle, me rrathe bezhe me pak shkelqim, e pershtatshme per dhoma kryesore

Karakteristikat e produktit:

Tyl transparent, kristal, me rrathe bezhe me pak shkelqim 6m i gjere;

Percina silver rrethore, te pershtatshme per tub me dimension mestar, sasia totale 36 cope;

Shirit 10 cm (fortesa e percinave) 6 m;

Lartesia e perdes e perfunduar 2.5 m;

E pershtatshme per nje shkop perdeje 2.5m - 3m te gjate.

 

Shkopi i inoksit (prej 2,5 m) eshte I PERFSHIRE ne cmim!

Shenime: Marrim porosi per permasa te ndryshme, ne baze te kerkesave te klientit, ne pershtatje me ambientin. 

Matjet ne shtepi, montimi dhe transporti nuk perfshihen ne cmim.

 

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Perde Turku
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Ne gjendje stoku : 5

Çmimi :

10500LEKE

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Perde salloni dhome pritje dhe kuzhine me percina nga Perde Turku

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 03/07/2021 Ora 2:47:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 10500

 
 
Shperndaje me miqt e tu...