Oferta Transport VIP me fugona per turista ne Tirane, 7+1 Vans for rent in Albania, Fugona me qira per udhetime, Fugona per grupe turistesh, Makina 7+1 me qira ne Shqiperi, Furgona me qira ne Shqiperi, Mini vans me qira per familje nga Biznesi ECO TAXI ALBANIA - ECO TAXI ALBANIA
Transport VIP me fugona per turista ne Tirane, 7+1 Vans for rent in Albania, Fugona me qira per udhetime, Fugona per grupe turistesh, Makina 7+1 me qira ne Shqiperi, Furgona me qira ne Shqiperi, Mini vans me qira per familje
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
ECO TAXI ALBANIA
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ECO TAXI ALBANIA

Transport VIP me fugona per turista ne Tirane, 7+1 Vans for rent in Albania, Fugona me qira per udhetime, Fugona per grupe turistesh, Makina 7+1 me qira ne Shqiperi, Furgona me qira ne Shqiperi, Mini vans me qira per familje

Publike para -162 diteve - Me date 12/02/2024 Ora 9:29:00 AM

Van for rent groups of friends, Van rental in Albania, Vans for rental day in Albania, Rent a van for family vacations Vans for rental week in Albania, Vans for rental month in Albania, Luxury van for rent in Albania
Jeni të mirpritur ta na kontaktoni ne Whatsapp, për një aventurë të vërtetë me familjen ose shoqërinë tuaj.
Jeni lodhur duke marrë disa makina me qera për të udhëtuar të gjithë bashkë, tashmë me një furgon (van) të vetëm mund të udhëtoni së bashku.
  • Një furgon luksoz e bën më të lehtë organizimin e udhëtimeve në restorante, muze apo vende të ndryshme turistike.
  • Transportimi i familjes ose grupit tuaj së bashku në luks dhe stil do t'i bëjë pushimet tuaja të paharrueshme.
Transport i pasagjerëve brenda dhe jashtë vendit me një shërbim cilësor 24/7.
  • Me Fugon Mercedes Benz
  • Prodhimi i vitit 2010
  • Me Kondicioner
  • Ka 7+1 vende
Prioritetet tona janë :
  • Me makinat vetura dhe furgon e marrim pasagjerin në derë të shtëpisë dhe e sjellim në derë të shtëpisë. 
  • Mbështetje e vazhdueshme për klientin, që ai të ngelet i kënaqur.
  • Çmime të përballueshme për të gjithë pasagjerët.
  • Çmimi në varësi të distancave.
Adresa 01:  Rruga e Dibrës, afër komisariatit nr 4, në Tiranë.
/ V540  12D0224
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : ECO TAXI ALBANIA
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Transport VIP me fugona per turista ne Tirane, 7+1 Vans for rent in Albania, Fugona me qira per udhetime, Fugona per grupe turistesh, Makina 7+1 me qira ne Shqiperi, Furgona me qira ne Shqiperi, Mini vans me qira per familje

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 12/02/2024 Ora 9:29:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1735 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...