Oferta CV Juliana Shalla / Rregjistrimi i studentëve shqiptare në unversitetet dhe kolegjet në Angli / Kurse për mesimin e gjuhës angleze nga Biznesi Juliana Shalla Konsulente - Juliana Shalla Konsulente
CV Juliana Shalla / Rregjistrimi i studentëve shqiptare në unversitetet dhe kolegjet në Angli / Kurse për mesimin e gjuhës angleze
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
JULIANA SHALLA KONSULENTE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Juliana Shalla Konsulente

CV Juliana Shalla / Rregjistrimi i studentëve shqiptare në unversitetet dhe kolegjet në Angli / Kurse për mesimin e gjuhës angleze

Publike para 801 diteve - Me date 14/04/2022 Ora 12:58:00 AM

CV Juliana Shalla / Rregjistrimi i studentëve shqiptare në unversitetet dhe kolegjet në Angli / Kurse për mesimin e gjuhës angleze , Kurse për anglishte të përgjithshme , Kurse për anglishte të avancuar , Kurse për menaxhim biznesi
Për të komunikuar me Juliana Shalla, kontaktoni në Whatsapp: +447587665225
Juliana Shalla nga Mirakë - Librazhd dhe me vendbanim në Angli.
Ka mbaruar shkollën 8-vjeçare dhe shkollën e mesme "Polis" në Mirakë-Librazhd.
Ka mbaruar unversitetin në Elbasan për anglisht.
Ka marrë pjesë në trajnime të ndryshme, ndërkombëtare për zhvillimin personal.
Kupton, flet dhe shkruan shumë mirë anglisht ndërsa italishten e flet dhe e kupton.
Eshte e besimit mysliman.
Që prej vitit 2010 deri në 2015 ka punuar si mësuese anglishte.
Prej vitit 2015 deri në 2020 ka punuar si mësuese anglishte dhe me përkthime në Londër.
Prej 2020 deri tani punon në një agjensi për rregjistrimin e studetave në unversitete dhe kolegje në Angli.
Është përfaqësuese e komuniteti shqiptar në zonën e Walthamstow.
Që prej muajit prill 2022 është pjesë e platformës Albania Network Global si antare. 
Ka pasion të shkruaj, të dëgjoj muzikë, të lexoj libra të ndryshëm, të organizoj evente kulturore dhe të udhëtoj.
Në kohën e lirë preferon të eci në natyrë.
Ka aftësi shumë të mira në komunikim për networking dhe në organizimin e eventeve.
Kërkon të këtë kontakt dhe bashkëpunime me persona që janë, doktor, avokat, mësues, psikolog etj.
Kërkon të bashkpunojë me unversitete në Shqipëri për të orjentuar dhe rregjistruar studentët shqiptar në unversitetet e ndryshme në Angli.
Kërkon ta kontaktojnë persona që duan të vazhdojnë master në Angli ose kurse afat shkurtër për anglisht.
Me persona që duan të punesohen në Angli në spital si infermjer, si avokat ose për kujdesin për të moshuarit.
Motoja e saj: Jo çdo derë e mbyllur është e tillë, duhet ta shtysh që të hapet.

Për anëtarët e Albania Network Global ofron falas aplikimin në unversitetet angleze.
Adresa : Walthamstow - Angli

 
Ky postim eshte klikuar nga 3182 Vizitor