Oferta Liber Leter Gjyshes Autor Nijazi L Kastrati Liber per femije nga Biznesi PANAIRI I LIBRIT ONLINE bli Tani ne PanairinOnline
Liber Leter Gjyshes Autor Nijazi L Kastrati Liber per femije
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI I LIBRIT ONLINE

 

Liber Leter Gjyshes Autor Nijazi L Kastrati Liber per femije
Ky liber eshte nje liber i vecante me poezi per figuren me te dashur te familjes Shqiptare nga autori Nijazi L. Kastrati. Jane poezi mbushur pasion qe lexohen nga cdo moshe.


Ne oferte perfshihet:

  • 1 liber
  • Titulli Leter Gjyshes
  • Autor Nijazi L. Kastrati
  • Liber me poezi
  • Faqe 100

Liber me poezi per femije te te gjitha moshave poezi me nje gjuhe te kuptueshme dhe plot vokalitet te cilat mesohen shpejt nga femijet duke nxitur tek ata deshiren per ti recituar apo per ti shprehur me fjale

Posta nuk perfshihet ne cmim 
Posta per shqiperi 5 euro
Posta per kosove 3 euro

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Posta qe kryen Transportin : PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Ne gjendje stoku : 10000

Çmimi :

5EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Liber Leter Gjyshes Autor Nijazi L Kastrati Liber per femije

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 25/02/2021 Ora 8:40:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 5

 
 
Shperndaje me miqt e tu...