Oferta CV Adrian Haxhiaj ALBADRON - Albanian Dron Association - Trajnime dhe keshillime per drone nga Biznesi Adrian Haxhiaj ALBADRON - ADRIAN HAXHIAJ ALBADRON
 CV Adrian Haxhiaj ALBADRON - Albanian Dron Association - Trajnime dhe keshillime per drone
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
ADRIAN HAXHIAJ ALBADRON
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  ADRIAN HAXHIAJ ALBADRON

CV Adrian Haxhiaj ALBADRON - Albanian Dron Association - Trajnime dhe keshillime per drone

Publike para 785 diteve - Me date 30/04/2022 Ora 4:19:00 PM

Keshillim mbi njohurite ligjore per drone / Trajnime teknike per drone / Trajnime operative per drone Trajnim per drone / Çertifikim per operatoret e droneve / Drone per femije / Drone profesional / Pajisje për mbrojtjen kundër droneve
Për të komunikuar me Adrian Haxhiaj, kontaktoni në Whatsapp: +355693816233

Adrian Haxhiaj është nga Tirana dhe me vendbanim në Vjenë-Austri dhe në Tiranë.
 • Ka mbaruar Institutin e Lartë të Arteve (sot Akademia e Arteve) në degën muzikë, në Tiranë dhe akademinë e biznesit në Vjenë.
 • Prej vitit 2000 është angazhuar në projekte ndërkombëtare si drejtor shitjesh dhe marketingu për korporatat ndërkombëtare, në fushën e telekomunikacionit.
 • Prej vitit 2009 ka themeluar dhe ka zhvilluar biznesin e tij të konsulencës "Omega Connections"
 • Prej vitit 2020 ka themeluar akademinë e droneve në Shqipëri.
 • Është antar i shoqatës europiane të inxhinierëve të telekomunikacionit "FITCE" WWW.FITCE.ORG
 • Është drejtor i mardhënieve me jashtë te shoqata e droneve "UAVDACH" (Shoqata e droneve Gjermani-Austri-Zvicër-Shqipëri) www.uavdach.org
 • Është bashkëthemelues i shoqatës europiane të droneve "JEDA" (Shoqata e shoqatave europiane të droneve) ku është antare dhe Shqipëria.
 • Është themelues i shoqatës së parë të doneve në Shqipëri ""ADA" (Albanian Drone Association) në maj 2021.
 • Është autor i disa shkrimeve / artikujve në fushën e droneve, si bashkpuntor i jashtëm i revistës MONITOR.
Që prej prillit 2022 është pjesë e platformës Albania Network Global si antar dhe trajnues.
 • Kupton, flet dhe shkruan shumë mirë anglisht, gjermanisht, italisht, fërngjisht, serbo-kroatisht dhe rusisht, ndërsa spanjisht flet dhe e kupton.
 • Ka pasion muzikën klasike, fotografinë, aviacionin, inovacionin, politikën ndërkombëtare dhe gjuhet e huaja.
 • Në kohën e lirë prefero të eksploroj zonat malore me dron.
 • Ka aftësi shumë të mira në komunikim, në krijimin e rrjeteve të reja dhe nuhatjen e zhvillimeve të teknologjive të reja inovative.
 • Ka aftësi shumë të mira në mesimdhënie dhe të folurit në publik.
Motoja e tij : Informacioni për të gjithë është pasuri e përbashkët. 
Misioni e tij : Mësim i vazhdueshëm gjithë jetën dhe çelësi i suksesit është kurioziteti.
 • Kërkon të ketë bashkëpunime me persona që janë të angazhuar në fushën e teknologjisë inovative.
 • Kërkon ta kontaktojnë persona që janë të interesuar në fushën e droneve, për tu aftësuar dhe për të shkëmbyer njohuri në këtë fushë.
Për antarët e Albania Network Global ofron falas një trajnim për njohuritë e përgjithëshme për dronet.

Rruga Mine Peza, Nd. 8, Kati 7, Ap. 27 Tiranë - ALBANIA

 
Ky postim eshte klikuar nga 2105 Vizitor