Oferta Taksi te Xhamia Vlore / Taksi Vlore Te Xhamia Vlore / Merr Taksi Te Xhamia Vlore / Taxi Te Xhamia Vlore / Taxi Vlore Te Xhamia Vlore / Merr Taxi Te Xhamia Vlore nga Biznesi Taxi Blerimi Vlore - TAXI BLERIMI VLORE
Taksi te Xhamia Vlore / Taksi Vlore Te Xhamia Vlore / Merr Taksi Te Xhamia Vlore / Taxi Te Xhamia Vlore / Taxi Vlore Te Xhamia Vlore / Merr Taxi Te Xhamia Vlore
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj site.al site.al
Mirësevini!
TAXI BLERIMI VLORE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  TAXI BLERIMI VLORE

Taksi te Xhamia Vlore / Taksi Vlore Te Xhamia Vlore / Merr Taksi Te Xhamia Vlore / Taxi Te Xhamia Vlore / Taxi Vlore Te Xhamia Vlore / Merr Taxi Te Xhamia Vlore

Publike para 771 diteve - Me date 03/04/2022 Ora 12:27:00 AM

Taksi te Xhamia Vlore , Taksi Vlore Te Xhamia Vlore , Merr Taksi Te Xhamia Vlore , Taxi Te Xhamia Vlore , Taxi Vlore Te Xhamia Vlore , Merr Taxi Te Xhamia Vlore
Për shërbim taksi të shpejtë dhe komod, na kontaktoni në Whatsapp :  +355695143502
Vendqendrimi: Te Xhamia Vlore
Prioritetet tona janë :
  1. Me makinat vetura dhe furgon e marrim pasagjerin në derë të shtëpisë dhe e sjellim në derë të shtëpisë. 
  2. Çmime të përballueshme për të gjithë pasagjerët. 
  3. Mbështetje e vazhdueshme për klientin, që ai të ngelet i kënaqur.
  4. Transport i pasagjerëve në gjithë botën me një shërbim cilësor 24/7.
  5. Transport të pakove dhe porosive të ndryshme.
  6. Transport të valutave të ndryshme jo më shumë se 5000 euro brenda dhe jashtë vendit
  7. Transport të dokumentave të ndryshme.
  8. Transport për ilaçe dhe ushqime
Parapagim 20% të vlerës për ta rezervuar vendin tuaj, në rast se nuk vjen, pagesa është e pa kthyeshme për makinat vetura dhe furgona.
Pagesa bëhet e plotë në momentin që niset makina.
Rezervimi: Pagesa bëhet minimalja 24 orë përpara.
Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose me Wester Union / Money Gram dhe RIA
Na gjeni lehtësisht në adresën tonë kryesore: Në Tiranë te Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë. / V1256  07D0423
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : Taxi Blerimi Vlore
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Taksi te Xhamia Vlore / Taksi Vlore Te Xhamia Vlore / Merr Taksi Te Xhamia Vlore / Taxi Te Xhamia Vlore / Taxi Vlore Te Xhamia Vlore / Merr Taxi Te Xhamia Vlore

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 03/04/2022 Ora 12:27:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1483 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...