Oferta Abonimi për 365 ditë në platformën ALBANIA FLOWER SHOP me paketën FLOWER-PRO nga Biznesi ALBANIA FLOWER SHOP - FLOWER DECOR DM
Abonimi për 365 ditë në platformën ALBANIA FLOWER SHOP me paketën FLOWER-PRO
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
FLOWER DECOR DM
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  FLOWER DECOR DM

Abonimi për 365 ditë në platformën ALBANIA FLOWER SHOP me paketën FLOWER-PRO

Publike para 606 diteve - Me date 26/06/2022 Ora 3:44:00 AM

Abonimi për 365 ditë në platformën ALBANIA FLOWER SHOP me paketën FLOWER-PRO
Për të reklamuar biznesit tuaj te platforma ALBANIA FLOWER SHOP, kontaktoni në Whatsapp
Në ofertë janë të përfshira shërbimet e mëposhtme:
 1. Abonimi për 365 ditë në platformën ALBANIA FLOWER SHOP me paketën FLOWER-PRO
 2. Krijimin e nje pershkrimi profesional rreth biznesit tuaj në formën e një historiku si biografi.
 3. Dixhitalizimi dhe reklamimi në platformë i 10 postime, për shërbimet dhe produktet që ju keni me SEO në Google.
 4. Moduli Profili Fillestar = Aktiv
 5. Moduli Video Reklama me 8 video = Aktiv
 6. Moduli Oferta e Biznesit me 10 postime = Aktiv
 7. Moduli Galeria ku mund të vendosen deri 8 foto = Aktiv
 8. Moduli Google Map nëse e keni të vendosur në Google map = Aktiv
 9. Moduli Kontaktet ku do jenë të gjitha kontaktet e biznesit = Aktiv
 10. Modulin Rreth Nesh ku do vendoset një përshkrimi rreth biznesit = Aktiv
 11. Moduli 8 banera për të reklamuar partnerët tuaj ose produktet kryesore = Aktiv
 12. Modulin kontakto në Whatsapp ku klienti ka mundësi të kontaktojë në whatsapp = Aktiv
 13. Listimi i profilit të biznesit tuaj te antaret e ALBANIA FLOWER SHOP = Aktiv
 14. Listimi i profilit të biznesit tuaj te lisata e bizneseve te platforma Panairi Online = Aktiv
 15. Listimi i ofertave të biznesit tuaj te lisata e ofertave nga të gjtha bizneset te platforma Panairi Online = Aktiv 
 16. Hedhjen e videove te kanali jonë në Youtube dhe lidhjen e tyre me linkun e reklamës që ju keni bërë te platforma = Aktiv 
 17. Hosting për ruajtjen e të dhënave, si foto video, tekst etj) për 365 ditë = Aktiv
 18. Beck-up (çdo 24 orë në rast fshirje) = Aktiv
 19. Pjesmarrja juaj falas në të gjitha aktivitetet online dhe fizike që do të zhvillojë Albania Network Global.
Shënime:
 • Ju na dërgoni fotot dhe informacionet për secilin produkt ose shërbim, ne i pregatisim dhe i hedhim në platformë për ju.
 • Nëse doni të bëni më tepër postime, për çdo 10 postime ekstra kosto është 90€.
 • Pagesa bëhet 100% parapagim në Bankën BKT.
 • Ky është një shembull se si mund të duket bisnesi juaj në platformë. 
  Psh: SUN FLOWER

Nëse keni ndonjë pyetje, mos nguroni të më pyesni.
Me respekt M. Bizhga
CEO & Founder @Panairi Online SHPK dhe @ALBANIA FLOWER SHOP
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë

Arsye pse duhet të bëheni pjesë te platforma ALBANIA FLOWER SHOP?
1) Do të keni mundësi të bëheni partnerë të platformës ALBANIA FLOWER SHOP për zonën që ju zhvilloni aktivitetin tuaj.
2) Dixhitalizimin dhe plotësimin e profili fillestar ku do të jenë listuar reklamat tuaja brenda platformës ALBANIA FLOWER SHOP me SEO në Google.
3) Dixhitalizimin me link të personalizuar të produkteve ose shërbimeve që ju ofroni. 
4) Dërgimin e çdo lloj porosie brenda 17 orësh në çdo cep të Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë.
5) Reklamimin dhe shitjen e pasjeve të ndryshme, të reja ose të përdorura që mund të keni.
6) Brandim ose ribrandim të biznesit tuaj për ripozicionim në treg.
7) Dizenjimin e mjeteve promocionale online për biznesin tuaj si logo, covera për rrjetet sociale, kartvizita viruale, postera etj.
8) Prodhimin e mjeteve promocionale fizike për biznesin tuaj si kartvizita, fletpalosje, katalog etj.
9) Dizenjimin e kartvizitës fizike me logon tuaj e cila edhe mund të printohet.
10) Dixhitalizimi i kartvizitës virtuale me QR CODE me dy foto dhe me link të personalizuar.
11) Gjetjen e stafit për biznesin tuaj si, shitëse dyqani, motorrist, agjent marketingu, menaxher etj.
12) Vendosjen e lokacionit te biznesit tuaj ne Whatsapp.
13) Vendosjen e lokacionit te biznesit tuaj ne Google Map.
14) Trajnim të ndryshme për zhvillimin e biznesit tuaj:
Për krijimin dhe zhvillimin e sistemit të karjerës për stafin.
Për zhvillimin e aftësive të shitjeve fizike dhe online për stafin.
Për komunimin me klientët
Për marketingun online
Për databazën e klientit, si krijohet dhe si përdoret, etj...
 
BLINI ONLINE ME PAYPAL - Paypal Pagesa Online !
Titulli i paketes qe blihet online
Abonimi për 365 ditë në platformën ALBANIA FLOWER SHOP me paketën FLOWER-PRO

Vlera e pageses me PayPal : 170 EURO
Shtyp button BayNow për pagesë online.
Pas pageses do ju kontaktojne ne email per blerjen tuaj!
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : ALBANIA FLOWER SHOP
Posta qe kryen Transportin : ALBANIA FLOWER SHOP
Çmimi pa ofertë : 190EURO Ne gjendje : 10

Çmimi me ofertë :

170EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Abonimi për 365 ditë në platformën ALBANIA FLOWER SHOP me paketën FLOWER-PRO

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 26/06/2022 Ora 3:44:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 170 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 918 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...