Oferta Abonimi për 365 ditë në platformën ALBANIA FLOWER SHOP me paketën FLOWER-GOLD nga Biznesi ALBANIA FLOWER SHOP - FLOWER DECOR DM
Abonimi për 365 ditë në platformën ALBANIA FLOWER SHOP me paketën FLOWER-GOLD
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
FLOWER DECOR DM
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  FLOWER DECOR DM

Abonimi për 365 ditë në platformën ALBANIA FLOWER SHOP me paketën FLOWER-GOLD

Publike para 606 diteve - Me date 26/06/2022 Ora 3:43:00 AM

Abonimi për 365 ditë në platformën ALBANIA FLOWER SHOP me paketën FLOWER-GOLD
Për të reklamuar biznesit tuaj te platforma ALBANIA FLOWER SHOP, kontaktoni në Whatsapp
Në ofertë janë të përfshira shërbimet e mëposhtme:
 • Të gjitha shërbimet që ofron paketa FLOWER-PRO.
 • Te moduli Oferta e Biznesit me 70 postime = Aktiv
 • Dixhitalizimi dhe reklamimi në platformë i 70 postime me SEO në Google, për shërbimet dhe produktet që ju keni.
Shënime:
Ju na dërgoni fotot dhe informacionet për secilin produkt ose shërbim, ne i pregatisim dhe i hedhim në platformë për ju.
Nëse doni të bëni më tepër postime, për çdo 10 postime ekstra kosto është 50€.
Pagesa bëhet 100% parapagim në Bankën BKT.
Ky është një shembull se si mund të duket bisnesi juaj në platformë. 
Psh: SUN FLOWER

Shërbime që nuk janë të përfshira në ofertë dhe kanë kosto vjetore ekstra:
Me shërbimet e mëposhtme mund të krijoni vetë paketën tuaj për 365 ditë vetëm nëse ju keni blerë dhe keni aktivizuar domain-in tuaj = Çmimi 30€.
 • Dy Banerat në heder + Baner Slideshow ========= Çmimi 170€
 • Banerat Ansore ========================  Çmimi 360€
 • Banerat Karosel ========================  Çmimi 170€
 • Moduli Oferta e Biznesit me 40 postime plus ======= Çmimi 240€
 • Moduli Katalogu ========================  Çmimi 150€
 • Moduli Eventet ========================= Çmimi 70€
 • Moduli Njoftimet ======================== Çmimi 70€
 • Moduli Rrjetet sociale ===================== Çmimi 50€
 • Moduli Kartvizita Virtuale =================== Çmimi 30€
 • Modulin Antarët deri në 30 antarë =============  Çmimi 30€
 • Aktivizimi i PayPal për Kodin e bankës ===========  Çmimi 30€
 • Aktivizimi i PayPal te Panairi Online ============= Çmimi 30€
 • Vendosjen e lokacionit të biznesit tuaj në Whatsapp === Çmimi 70€
 • Vendosjen e lokacionit të biznesit tuaj në Google Map == Çmimi 70€
 • Trajnim një ditor për Data-Enter (MSO) =========== Çmimi 70€
Nëse keni ndonjë pyetje, mos nguroni të më pyesni.
Me respekt M. Bizhga
CEO & Founder @Panairi Online SHPK dhe @ALBANIA FLOWER SHOP
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë
 
BLINI ONLINE ME PAYPAL - Paypal Pagesa Online !
Titulli i paketes qe blihet online
Abonimi për 365 ditë në platformën ALBANIA FLOWER SHOP me paketën FLOWER-GOLD

Vlera e pageses me PayPal : 490 EURO
Shtyp button BayNow për pagesë online.
Pas pageses do ju kontaktojne ne email per blerjen tuaj!
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : ALBANIA FLOWER SHOP
Posta qe kryen Transportin : ALBANIA FLOWER SHOP
Çmimi pa ofertë : 500EURO Ne gjendje : 10

Çmimi me ofertë :

490EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Abonimi për 365 ditë në platformën ALBANIA FLOWER SHOP me paketën FLOWER-GOLD

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 26/06/2022 Ora 3:43:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 490 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 919 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...