Oferta CV Amarildo Sterkaj konsulent per Real Estate, National Albanian Real Estate Assciation , Ndermjetesim per shitje nga Biznesi AMARILDO STERKAJ REAL ESTATE - Amarildo Sterkaj REAL ESTATE
CV Amarildo Sterkaj konsulent per Real Estate, National Albanian Real Estate Assciation , Ndermjetesim per shitje
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
AMARILDO STERKAJ REAL ESTATE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Amarildo Sterkaj REAL ESTATE

CV Amarildo Sterkaj konsulent per Real Estate, National Albanian Real Estate Assciation , Ndermjetesim per shitje

Publike para 794 diteve - Me date 21/04/2022 Ora 12:03:00 AM

CV Amarildo Sterkaj konsulent per Real Estate, National Albanian Real Estate Assciation , Ndermjetesim per shitje , Konsulenc per investimet ne burse , ekspertize profesionale per Real Estate , Konsulenc per investimet ne energji
Për të komunikuar me Amarildo Sterkaj, kontaktoni në Whatsapp: +355692883398

Amarildo Sterkaj është nga Shkodra dhe me vendbanim në Tiranë
Ka lindur më 27.07.1986
Ka mbaruar unversitetin "Luigj Gurakuqi" në Shkodër për Gjuhë të huaj. 
Ka marrë pjesë në trajnime të ndryshme nga Antony Robbins, Grand Gardon, Gary Vaynerchuk.
Kupton, flet dhe shkruan shumë mirë anglisht dhe italishten dhe kupton spanjisht.
Prej 2010 ka hapur aktivitetin e parë në Shkodër në industrinë e REAL ESTATE.
Aktualisht operon në tregun vendas prej Shkodërs, Shëngjinit, Velipoojë, Tiranë dhe në gjithë rivjerën e jugut .
Gjithashtu operon edhe në tregun ndërkombëtar, kryesisht në Dubai dhe me prespektivë te afert, për të zgjeruar rrjetin e bashkpunimeve në Spanjë dhe Angli.
Është antar vip i bordit të shoqatës "NAREA" (National Albanian Real Estate Assciation) 
Që prej prill 2022 është pjesë e platformës Albania Network Global si antar. 
Ka pasion networking, udhëtimet, joga, meditim dhe ndjek në mënyrë të vazhdueshme trajnime për zhvillimin personal..
Ka dëshirë të bëhet një folës motivues për të rinjtë në fushën e biznesit.
Gjatë javës në kohën e lirë preferon notin, joga dhe meditim.
Ka aftësi shumë të mira në komunikim dhe shitje.
Kërkon të ketë bashkëpunime me investitor, arkitekt, pronar biznesesh, inxhinier dhe me persona që merren me teknologji dhe inovacion. 
Motoja e tij : Ne nuk shesim shtëpi por dhurojmë lumturi.
Misioni e tij : Të krijojë liri financiare, për vete dhe për të tjerët dhe të kontriuboj në përmirsimin e jetës te sa më shumë personave.
Për antarët e Albania Network Global ofron konsulencë falas për investimet në prona dhe investimet strategjjike
Adresa e zyrës qëndrore: Rruga e Durrësit afër Zogut të Zi - Tiranë.
 
Ky postim eshte klikuar nga 2419 Vizitor