Oferta Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nepermjet platformes Panairi Online me Paketen PROMO / Marketingun Strategjik Online / Marketingu në Epokën Dixhitale / marketingu dixhital ne shqiperi / digital marketing definition nga Biznesi PANAIRI ONLINE SHPK - PANAIRI ONLINE SHPK
 Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nepermjet platformes Panairi Online me Paketen PROMO / Marketingun Strategjik Online / Marketingu në Epokën Dixhitale / marketingu dixhital ne shqiperi / digital marketing definition
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj DRAGUSHA GOLD ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
PANAIRI ONLINE SHPK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI ONLINE SHPK

Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nepermjet platformes Panairi Online me Paketen PROMO / Marketingun Strategjik Online / Marketingu në Epokën Dixhitale / marketingu dixhital ne shqiperi / digital marketing definition

Publike para 946 diteve - Me date 29/08/2020 Ora 1:39:00 PM

 Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nepermjet platformes Panairi Online me Paketen PROMO , Marketingun Strategjik Online , Marketingu në Epokën Dixhitale , marketingu dixhital ne shqiperi , digital marketing definition
Për pyetje ose informacion më të detajuar, kontaktoni në Whatsapp:
Në çmim të ofertës janë të përfshira shërbimet e mëposhtme:
Me abonimin me paketën PROMO ju përfitoni modulet e mëposhtëm, nga sot deri në 31.12.2023.
 • Dixhitalizimin në platformë për vitin 2023.
 • Moduli Profili Fillestar ku janë të gjitha modulet aktive që ju keni në platformë për prezantimin e biznesit tuaj.
 • Si dhe 8 banera për të reklamuar partnerët tuaj ose produktet kryesore.
 • Modulin Oferta e Biznesit me 6 postime ku do të publikohen 6 produkte ose shërbime që ju ofroni.
 • Secili postim do të jetë me titull, përshkrim i produktit, formulari i porosisë, foto dhe me SEO në Google.
 • Moduli Video Reklama me 8 video më shumë se 1 minutë, që do hidhen te kanali jonë në Youtube me 1800 Subscribers dhe pastaj në platformë.
 • Videot te kanali jonë në Youtube do të jenë të lidhura me linkun e profilit të biznesit tuaj në platformë.
 • Moduli Galeria ku mund të vendosen deri 9 foto me foto të biznesit tuaj.
 • Modulin Rreth Nesh ku do bëhet një përshkrimi rreth biznesit tuaj.
 • Modulin Kontaktet ku do jenë të gjitha kontaktet e biznesit, gjithashtu edhe me Google map nëse e keni të vendosur në Google map.
 • Modulin kontakto në Whatsapp ku klienti ka mundësi të kontaktojë në whatsapp me ju pa qënë e nevojshme ta rregjistrojnë nr tuaj.
 • Dizenjimin e fotove me logon e biznesit tuaj.
 • Hosting (ruajtja e të dhënave, si foto video, tekst etj) për 365 ditë nga dita që është bërë pagesa.
 • Bek-up (çdo 24 orë në rast fshirje).
Shënime: Ju na dërgoni informacione dhe në bëjmë përpunimin e tyre për t'i hedhur në platformë.
Nëse doni të bëni më tepër postime, për çdo postim ekstra kosto është 21€.
Koha e realizimit 9 ditë nga momenti i pagesës dhe dërgimit të informacioneve nga ana juaj.
Nga momenti që profili i biznesit tuaj del online, brenda 9 ditëve, të gjitha postimet dalin me SEO në Google në varësi të fjalëve kyçe që kemi zgjedhur.
Në rast se gjatë perjudhës një vjeçare doni të bëni ndonjë ndryshim të vogël në tekst ose çmime, këtë shërbim e keni falas.
Pagesa bëhet 100% parapagim në : Bankën BKT

Ky është një shembull se si mund të duket bisnesi juaj me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online.
Ja se si duket një postim me SEO në Google nëpërmjet fjalëve kyçe te platforma Panairi Online:
Fjala kyçe:  Tela per dhembet cmimi 
Ne faqen e 1 ne Google, nga rreth 19 200 rezultate per 0,25 sekonda i pari del ky biznes nëpërmjet profilit që ka të platforma Panairi Online.
Nëse keni ndonjë pyetje, mos nguroni të pyesni.
Me respekt 
Muhamet Bizhga
CEO & Founder @Panairi Online SHPK
Nipt: M02122007B
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë

 
BLINI ONLINE ME PAYPAL - Paypal Pagesa Online !
Titulli i paketes qe blihet online
Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nepermjet platformes Panairi Online me Paketen PROMO / Marketingun Strategjik Online / Marketingu në Epokën Dixhitale / marketingu dixhital ne shqiperi / digital marketing definition

Vlera e pageses me PayPal : 180 EURO
Shtyp button BayNow për pagesë online.
Pas pageses do ju kontaktojne ne email per blerjen tuaj!
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI ONLINE SHPK
Ne gjendje : 900

Çmimi me ofertë :

180EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nepermjet platformes Panairi Online me Paketen PROMO / Marketingun Strategjik Online / Marketingu në Epokën Dixhitale / marketingu dixhital ne shqiperi / digital marketing definition

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 29/08/2020 Ora 1:39:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 180 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 2290 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...