Oferta Elona Spahiu Sauku CV , Këshilluese Shpirtërore , Konsulence per meditim , Klasa Meditimi Online , Programi Seanca Vetedijesimi me Elonen nga Biznesi Elona Spahiu - Elona Spahiu Këshilluese Shpirtërore
Elona Spahiu Sauku CV , Këshilluese Shpirtërore , Konsulence per meditim , Klasa Meditimi Online , Programi Seanca Vetedijesimi me Elonen
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
ELONA SPAHIU KËSHILLUESE SHPIRTËRORE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Elona Spahiu Këshilluese Shpirtërore

Elona Spahiu Sauku CV , Këshilluese Shpirtërore , Konsulence per meditim , Klasa Meditimi Online , Programi Seanca Vetedijesimi me Elonen

Publike para 750 diteve - Me date 06/04/2022 Ora 3:47:00 PM

Elona Spahiu Sauku CV , Këshilluese Shpirtërore , Konsulence per yoga , Konsulence per meditim , Programi Seanca Vetedijesimi me Elonen , Klasa joge fizike ne studio , Klasa Yoge dhe Meditimi Online ,
Për të komunikuar me Elona Spahiu Sauku kontaktoni në Whatsapp: +355682132247
Jam Elona Spahiu Sauku vendlindja Tiranë dhe me vendbanim në Tiranë.
 • Kam lindur më 18.09.1973
 • Kam mbaruar arsimin fillor pranë shkollës 8-vjeçare "4 Dëshmorët" dhe arsimin e mesëm te "Gjimazi Partizani" në Tiranë
 • Studimet e larta dhe ato pasuniversitare i kam kryer pranë "UBT Universitetit Bujqesor" në Tiranë.
 • Që prej vitit 2010 deri në 2018 kam punuar me librin, në një nga libraritë e njohura në Tiranë.
 • Prej 2018 kam hapur qëndrën time për "Yoga dhe Meditim" në Tiranë.
 • Jam autore e dy librave: “Hapat drejt vetvetes” dhe “Vetëdijesimi, të shohësh përtej mendjes”
 • Kam qënë pjesë e "Global Woman" dhe në aktivitete të ndryshme që kanë të bëjnë me zhvillimin personal.
 • Që prej prill 2022 jam pjesë e platformës Albania Network Global si antare.
 • Kuptoj, flas dhe shkruaj shumë mirë anglisht, ndërsa italishten e flas dhe e kuptoj.
 • Kam patentë të klasit B.
 • Kam aftësi shumë të mira komunikuese në mardhënie me të tjerët dhe në motivimin e të tjerëve për këshillimin dhe rritjen shpirtërore.
Kohën e lirë e shfrytëzoj:
 • Për të bërë ecje të gjata meditative në natyrë.
 • Për të shkruar.
 • Për të lexuar libra që të rrisin shpirtërisht dhe mendërisht.
 • Për të dëgjuar video të zgjedhura me kujdes përsa i përket zhvillimit personal.
 • Për të bërë yoga dhe meditim.
Kam pasion:
 • Kam pasion të shkruaj poezi, libra motivues dhe shpirtëror.
 • Kam pasion të bëj këtë që jam duke bërë tani: Të ndaj me të tjerët këtë që unë di dhe shikoj çdo ditë nga ky udhëtim që s'ka fund drejt vetvetes.
 • Kam pasion udhëtimet në vende të ndryshme brenda dhe jashtë vendit.
Nuk i përkas asnjë lloj besimi apo feje të caktuar, i përkas gjithçkaje dhe asgjëje në këtë Univers.
Misioni imi është, që të ndaj me të tjerët të gjithe këtë që unë di dhe shikoj çdo ditë nga ky udhëtim drejt vetvetes.
Do doja të kisha kontakt dhe bashkëpunime me persona që merren me yoga dhe meditim.

Do doja të më kontaktonin persona:
 • Që ju pëlqen të merren me yoga dhe meditim.
 • Persona që janë të suksesshëm në biznesin e tyre për të mësuar nga përvoja e tyre.
 • Me profesionistë që janë trajnues për zhvillimin personal.
 • Që ju pëlqëjnë udhëtimet në det dhe në mal
 • Që bëjnë ecje në natyrë. 
 • Që janë kreativ.
 • Që janë të prirur ndaj ideve të reja dhe novative.
Lista e shërbimeve dhe produkteve që unë ofroj:
 1. Libri imi i parë: Hapat drejt vetvetes.
 2. Libri imi i dytë: Vetëdijesimi, të shohësh përtej mendjes.
 3. Klasa joge fizike në studio.
 4. Klasa Yoge Online.
 5. Seanca Meditimi Online.
 6. Seanca Meditimi fizike në studio.
 7. Programi “Seanca Vetëdijesimi me Elonën” në 2 Seanca.
 8. Seanca degjimore: 30 min, ku dëgjohet klienti sipas problemit që ka dhe më pas ndihma me teknikat e meditimit.
 9. Konsulence e personalizuar për të mësuar rreth yogës dhe meditimit.
Për antarët e Albania Network Global do të ofroj:
 • Një konsulencë falas për të mësuar rreth jogës dhe meditimit.
 • Për tre muajt e parë, do ofroj ulje 10% për shërbimet e mia.
Adresa : Rruga Ali Demi, pallati ngjitur me shkollën "Alidemi", kati i dytë - Tiranë
 
Ky postim eshte klikuar nga 2446 Vizitor