WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
SHTEPIA IDEALE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Shtepia Ideale


Kerkohet Shitese Online per Biznesin Shtepia Ideale
Kerkohen tre shitese online per Biznesin Shtepia Ideale

Kriteret qe kerkohen:
Te jete mbi 18 vjec.
Te kete laptop
Te kerte interrnet ne shtepi
Te kete telefon te mire qe ben foto dhe video te pastra.
Te kete njohurite baze per perdorimin e kompjuterit

Procedura e punes:
Puna do te zhvilloje fizikisht dhe online.
Fizikisht do te shkoje ne nje nga dyqanet tona fizike dhe do te bej foto dhe video per produktet tona.
Online do te hedhe keto materiale ne platforme dhe do te ktheje pergjigje klientit ne Whatsapp.
Si dhe reklamimin ne rrjete sociale.

Pagesa eshte 20% mbi shitjet.
Pas muajit te trete nese jep rezultate pozitive do te kete dhe nje rroge baze + perqindej.

Per te lene takim per interviste kontaktoni ne Whatsapp : +355 69 741 07 07

Data : 3/29/2021 Shtepia Ideale