WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI I LIBRIT ONLINE

Reth Biznesit PANAIRI I LIBRIT ONLINE

Çfarë ofron Panairi i Poetëve Online për anëtarët e saj.
PËRFITIMET SI ANTAR TE PANAIRI I POETËVE ONLINE:
1) Me antarësimin te Panairi i Poetëve Online për perjudhën 1 janar 2022 deri në 31 dhjetor 2022, një antar përfiton automatikisht profilin e tij online në platformën Panairi Online ku do të ketë një postim për biografinë e tij dhe modulin e kontakteve.
2) Mundësinë për t'u bërë kordinator ose senator te Panairi i Poetëve Online nëse rekomandoni autor ose autore të tjerë.
3) Promovimin online në Google të librave që keni butuar ose që do të botoni në të ardhmen, nëpërmjet platformës Panairi Online.
4) Botimin e çdo libri të ri me kosto shumë të lira nga shtëpia botuese Panairi Online Shpk.
5) Vlersime për çdo libër të ri që mund të botoni, nga autorë të njohur, të cilët e lexojnë librin para se të botohet dhe bëjnë një koment vlersimi, i cili do të botohet në libër.
6) Shkrime me vlersime kritike për libra të rinj, nga kritik të ndryshëm, të cilët i bëjnë një vlersim librit për të treguar vlerat e vërteta që ka libri.
7) Asistencë për botimin e një  libri si : Redaktim, Korrektimi, Faqosje, Dizajni e kopertinës, Përkthim, Prodhimin e librit fizik, ISBN dhe marketing për shitje online të librit nëpërmjet platformës Panairi Online.
8) Njoftim individual për çdo antar, për aktivitetet që do të organizohen në të ardhmen nga Panairi i Poetëve Online në Shqipëri, Kosovë dhe Diasporë.
9) Pjesëmarrjen në konkurse të ndryshme që do të organizohen nga Panairi i Poetëve Online në Shqipëri, Kosovë dhe Diasporë.
10) Do të jeni pjesmarrës te Antologjia Vjeshta poetike 2022 - vëllimi II-të dhe në çdo antologji tjetër që do të botojë Panairi i Poetëve Online.
11) Për 7 autor të rinj çdo vit Panairi i Poetëve Online në bashkëpunim me kompaninë Panairi Online SHPK do të sponsorizojë për 30 kopje deri në 50% të shpenzimeve për 7 autorë të rinj.
12) Reklamimin tuaj si autor ose autore i biografisë dhe i librave tuaja me link të personalizuar dhe me SEO në Google, si pjesë te Panairi i Poetëve Online, nëpërmjet platformës Panairi Online.
13) Hapjen e rrjeteve sociale në mënyrë profesionale që ju të krijoni ndjekësat tuaj besnik të cilët në të ardhmen do të jenë dhe lexuesit e librave tuaj.
14) Nëse na sugjeroni te një autor ose autore dhe ata/o abonohen si ju në platformë, ju përfitoni 1 postim të ri falas për një libër tjetër.
15) Nëse na sugjeroni te një autor ose autore dhe ata/o abonohen si ju në platformë, ju përfitoni FALAS pjesmarrjen tuaj te Antologjia Vjeshta poetike 2022 - vëllimi II-të.
16) Nëse na sugjeroni më shumë se 9 autor ose autore dhe ata/o abonohen si ju në platformë, ju përfitoni abonimin tuaj falas për vitin 2023.

PËRFITIMET NGA PROFILI JUAJ ONLINE SI AUTOR  TE PANAIRI I POETËVE ONLINE:
1) Hapje e profilit në platformën Panairi Online për autorin ose autoren, për perjudhën 1 janar 2022 deri në 31 dhjetor 2022.
2) Një postim me biografinë e autorit ose autores dhe plotësimin me të dhënat të profilit tuaja .
3) Një postim për çdo libër që ju keni me link të personalizuar dhe me SEO në Google.
4) Lidhjen me nr të telefonit që klienti t'ju kontaktojë në Whatsapp.
5) Dizenjimin me logo të fotove për librat dhe për biografinë.
6) Dizenjimin dhe vendosjen e logos me foto të autorit ose autores.
7) Gjetjen e fjalëve kyçe që klienti t'ju gjejë në Google.

NJË POSTIM KA KËTO TË DHËNA:
A) Titullin me emrin e librit dhe fjalët kyçe që klienti ta gjej në Google.
B) 2 foto kopertinës së librit, para dhe pas.
C) Numrin tuaj të kontaktit i cili do të jetë i klikueshëm që klienti t'ju marrë në telefon pa e rregjistruar numrin tuaj.
D) Një përshkrim i shkurtër rreth asaj çfar flet libri, teksti jo më shumë se sa gjysma e një flete libri.
 
Kështu do të duket profili juaj si autor/e bashkë me reklamimin e librave tuaj dhe linkun e kontakteve, te Panairi i Poetëve Online nëpermjet platformës Panairi Online.


Shperndaje me miqt e tu...