Oferta Pune online për të rinjtë që duan të punojne Online nëpermjet plaformën Panairi Online nga Biznesi TRAJNIME ONLINE - TRAJNIME ONLINE
Pune online për të rinjtë që duan të punojne Online nëpermjet plaformën Panairi Online
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj DRAGUSHA GOLD ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
TRAJNIME ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  TRAJNIME ONLINE

Pune online për të rinjtë që duan të punojne Online nëpermjet plaformën Panairi Online

Publike para -277 diteve - Me date 16/11/2022 Ora 11:46:00 AM

Dua Pune online Kosove / Dua Pune Sezonale online Kosove / Dua Pune part time online Kosove / Dua Pune online ne internet Kosove / Dua Pune per student ne Kosove / Vetpunesohu te Panairi Online / Nis biznesin tend me kosto zero
Rezervoni vendin tuaj duke plotësuar formularin e mëposhtëm ose kontaktoni në Whatsapp.
Puno Online  me Panairi Online SHPK.
 1. Të pëlqen të punosh online nga shtëpia, sepse nuk je i kënaqur me punën që po bën?
 2. Të pëlqen të punosh online nga shtëpia, sepse do të rritësh të ardhurat e tua?
 3. Do të mësosh se si të rritësh aftësitë e tua të shitjes online?
 4. Do të mësosh si ta nisësh një biznes online me kosto minimale ose zero ? 
 5. Ke një ide biznesi por nuk di nga t'ja nisësh?
 6. Ke një ide biznesi por nuk ke kapitalin e duhur për ta zhvilluar dhe të duhet mbështetje financiare dhe konsulencë?
 7. Do të rritesh shitjet online në biznesin që keni, por me website që keni dhe me rrjetet sociale me shumë keni kosto se sa klienta dhe fitime ?
Kjo është mundësia jote!

A doni të punoni si MSO "Agjent Marketingu Online" dhe të paguheni në bazë të aftësive dhe vlerave që keni?
A jeni duke kërkuar një mundësi që të punoni online nga shtëpia, pa qenë e nevojshme të investoni lek, por vetëm kohën dhe aftësitë tuaja?

Ne kemi nj
ë listë me 30 shërbime për bizneset, ku ju mund të zgjidhni ato shërbime që ju mendoni se mund ti shisni më shumë.

Kujdes:  Ky mundësi për punë online nuk është për personat që duan rrogë fikse.

Çfar ju duhet që të punësoheni online: 
 • Një telefon android me internet (Iphone nuk është shumë i përshtatshëm)
 • Një laptop ose një kompjuter, por nuk është kriter nëse nuk e keni.
 • Minimalja 4 orë në ditë dhe orare i zgjidhni vetë se kur doni të punoni online.
 • Psh: 10:00 me 12:00 dhe 17:00 me 19:00
 • Aftësitë bazë të përdorimit të kompjuterit dhe të telefonit.
Çfarë përfitoni Ju:
 • 1) Do t'ju jepet mundësia që të testoni aftësitë e shitjes online për 3 ditë.
 • 2) Do të keni një dyqan online me 3 reklama dhe me nr tuaj, gjatë këtyre 3 ditëve të testit për shitjet online.
 • 3) Pasi të keni kaluar testin 3-ditor, dhe minimalja të keni realizuar një shitje, ju filloni si Agjent marketingu Online me 30% të fitimeve që vijnë nga çdo shitje.
 • 4)  Do të rrisni aftësitë e shitjes online dhe të komunikimit online.
 • 5) Mundësi karjere për personat që kanë aftësi lidershipi.
 • 6) Mundësi karjere për personat që duan të jenë pjesë e stafit drejtues te Panairi Online SHPK, me meritokraci, nëpërmjet aftësive dhe vlerave që ata kanë.
 • 7) Për ata që duan që të bëhen Sipërmarrës online, kanë mundësin të përfitojnë falas akademinë tre mujore "AKADEMIA E BIZNESIT ONLINE" që fillon në 7 mars 2023.
Zyrat qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë - Tiranë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : TRAJNIME ONLINE
Cmimi : I diskutueshem!

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Pune online për të rinjtë që duan të punojne Online nëpermjet plaformën Panairi Online

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 16/11/2022 Ora 11:46:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   
VLERA E CMIMIT PERCAKTOHET ME MAREVESHJE!

Kjo oferte eshte klikuar nga 1361 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...