Oferta TRAJNIM 1 DITOR, 3 ORË 30 MINUTA PËR AGJENT MARKETINGU ONLINE te platforma Panairi Online SHPK nga Biznesi SIPËRMARRËSI ONLINE - SIPERMARRESI ONLINE
TRAJNIM 1 DITOR, 3 ORË 30 MINUTA PËR AGJENT MARKETINGU ONLINE te platforma Panairi Online SHPK
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj DRAGUSHA GOLD ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
SIPERMARRESI ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  SIPERMARRESI ONLINE

TRAJNIM 1 DITOR, 3 ORË 30 MINUTA PËR AGJENT MARKETINGU ONLINE te platforma Panairi Online SHPK

Publike para 356 diteve - Me date 04/11/2022 Ora 9:12:00 AM

 Nga Akademia E Biznesit Online Trajnime per Biznes Online , Trajnime online per menaxhim , trajnime per sukses personal , trajnime per zhvillim persona , trajnime per energjine pozitive , trajnime motivimi per jeten , ligji i suksesit , ligji i terheqjes
Për të rezervuar vendin tuaj, kontaktoni në Whatsapp.
 • Çfarë përfitoni nga ky trajnim:
  1. Kush e ndjek trajnimim aftësohet si Agjent Marketingu Online.
  2. Pas këtij trajnimi do të keni të drejtë të shisni mbi 30 shërbime online që ofron platforma Panairi Online SHPK.
  3. Do të menaxhoni 3 reklama online për një biznes online për 21 ditë.
  4. Nëse realizoni shitje për këto 21 ditë, ju i merrni 30% të fitimit nga secila shitja.
  5. Pasi të keni mbaruar praktikën 21-të ditore dhe mentorim 10 min çdo ditë, dhe keni dhënë rezultate të mira, ju filloni zyrtarisht si Agjent Marketingu Online, për një kohë të pa caktuar deri sa të aftësoheni që të bëheni Menaxher i sistemit Online.
  6. Do të rrisni aftësitë e shitjes dhe aftësitë e komunikimit online.
  7. Do të kuptoni diferencën ndërmjet shitjeve me sistem online dhe shitjeve online nga rrjetet sociale.
  8. Do të ndiqni falas 3 trajnime online që e kanë vlerën 630 euro.
    A) Sipërmarrësi online në 2025-ën
    B) 33 sekretet e një supershitësi online
    C) Si bëhet plan vizioni juaj personal për 10 vite nga sot.
  9. Do të keni mundësi të bëheni pjesë e stafit drejtues te Panairi Online SHPK, me meritokraci, nëpërmjet aftësive dhe vlerave që ju keni.

  Ky trajnim është për persona që kanë një laptop dhe:
  • Që duan të punojnë online nga shtëpia minimalja 3 orë në ditë.
  • Që duan të hapin dyqanin e tyre online me kosto zero.
  • Që duan të vetpunësohen online nëpërmjet platformës Panairi Online.
  • Që duan të rrisin aftësitë e tyre të komunikimit dhe shitjes online.
  • Që duan të bëhen Sipërmarrës Online.
  • Që duan të investojnë kohën e tyre dhe ta kthejnë në pasuri.

  Në këtë trajnim janë të përfshira temat e mëposhtme:
  Trajnimi në teori  dhe praktikë 540 minuta :
  • Si të rrisin aftësitë e komunikimit dhe shitjes online.
  • Si gjendet një klient online, nëpërmjet platformës Panairi Online në Google.
  • Si gjendet një partner biznesi ose furnitor.
  • Si niset dhe mbyllet biseda me një partner biznesi ose furnitor.
  • Si orjentohet një klient online në rrjete sociale, që ai të blejë te ju.
  • Si niset dhe mbyllet biseda me një klient online.
  • Kush janë frazat standarte për komunikimin online.
  • Si dhe ku krijohet databaza e klientit online.
  • Si, kur dhe pse përdoret databaza e klientit.
  • Si mbyllet një shitje online.
  • Kush janë llojet e klientave potencial online.
  • Si të gjeni klienta potencial online.
  • Kush janë fazat dhe proceset që kalon një shitje deri në finalizimin e saj.
  • Pse klienti blen komunikim dhe jo produkt ose shërbim.
  Shënime:
  • Ky trajnim është i vlefshëm për çdo person që do të shesi online në mënyrë profesionale.
  • Ky trajnim 3 orë e 30 Minuta mund të bëhet dhe i personalizuara  fizikisht ose online por ka kosto ekstra.
  • Pagesa për trajnimin bëhet 100% parapagim në bankën BKT dhe minimaja 2 ditë para datës së trajnimit.
  • Pagesa është e pa kthyeshme nëse ju pas trajnimit nuk vetpunesoheni online ose nëse nuk merrni pjesë në datën dhe orën që ju kemi njoftuar ditën që keni bërë pagesën.
  Nëse keni ndonjë pyetje, mos nguroni të pyesni.
  Me respekt Muhamet Bizhga
  CEO & Founder @Panairi Online SHPK
  Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : SIPËRMARRËSI ONLINE
Çmimi pa ofertë : 270EURO Ne gjendje : 9

Çmimi me ofertë :

210EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

TRAJNIM 1 DITOR, 3 ORË 30 MINUTA PËR AGJENT MARKETINGU ONLINE te platforma Panairi Online SHPK

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 04/11/2022 Ora 9:12:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 210 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 7057 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...