Oferta Foto tavoline ekzekutivi per zyra Lysis Plus Dromeas Albania nga Biznesi DROMEAS ALBANIA SHPK bli Tani ne PanairinOnline
Foto tavoline ekzekutivi per zyra Lysis Plus Dromeas Albania
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk Fustane.Eu
Welcome BIZNESI !
DROMEAS ALBANIA SHPK
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 DROMEAS ALBANIA SHPK

 

Foto tavoline ekzekutivi per zyra Lysis Plus Dromeas Albania
Tavoline e pershtatshme per zyra drejtuese , ngjyre lisi me ballore xham e cila mund te kombinohet nje njejten linje me bibliotekat , 
komodinen, tavoline mesi , tavoline mbledhje , tapa per kalim kabllo , mbajte hardisku , mbajtes per kembet , mbajtes monitori  dhe spirale per kabllo.
Ne oferte perfshihet :
Nje tavoline ne forme L , me permasa 200x200x73cmh .
Ky model realizohet ne tre varianet ngjyrash , ngjyre lisi , ngjyre kafe e erret  (wenge)  , dhe ngjyre arre.
Ndersa ngjyra e xhamit realizohet ne bezhe , te zeze dhe te bardhe .

Ne cmim perfshihet transporti dhe montimi falas 
Garancia e mobiljeve eshte 5 vjet.
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : DROMEAS ALBANIA SHPK
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT SHQIPERI
Çmimi pa ofertë : 890 € Ne gjendje stoku : 5

Çmimi me Oferte :

888 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Foto tavoline ekzekutivi per zyra Lysis Plus Dromeas Albania

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 17/02/2020 Ora 12:35

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 888 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...