Oferta Trajnimi MSO 4 ore per drejtuesit e bizneseve fizike dhe online qe duan te aftesohen si Menaxher i Sistemit Online ne plaformen Panairi Online nga Biznesi Muhamet Bizhga Business Coach - Muhamet Bizhga Business Coach
Trajnimi MSO 4 ore per drejtuesit e bizneseve fizike dhe online qe duan te aftesohen si Menaxher i Sistemit Online ne plaformen Panairi Online
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnimi Online Falas Trajnimi per Menaxher i Sistemit Online
Mirësevini!
MUHAMET BIZHGA BUSINESS COACH
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Muhamet Bizhga Business Coach

Trajnimi MSO 4 ore per drejtuesit e bizneseve fizike dhe online qe duan te aftesohen si Menaxher i Sistemit Online ne plaformen Panairi Online

Publike para 88 diteve - Me date 26/02/2022 Ora 12:45:00 AM

Trajnimi MSO 4 ore per drejtuesit e bizneseve fizike dhe online qe duan te aftesohen si Menaxher i Sistemit Online ne plaformen Panairi Online , Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google , Vetpunesohu te Panairi Online
Për të rezervuar trajnimin e stafit tuaj, plotësoni formularin ose kontaktoni në Whatsapp: +355697410707
Ky trajnim është për drejtuesit e bizneseve fizike & online që kanë një laptop dhe:
 • Që duan të zhvllojnë marketingu për biznesin e tyre me SEO në Google.
 • Që duan të ta editojnë dhe menaxhojnë vet dyqanin e tyre online.
 • Që duan të vetpunësohen online nëpërmjet platformës Panairi Online
 • Që duan të rrisin aftësitë e tyre të komunikimit dhe shitjes online.
 • Që duan të bëhen Sipërmarrës Online
 • Që duan të investojnë kohën e tyre dhe ta kthejnë në pasuri.
 • Që janë pjesë e platformës me një nga paketa e abonimit që ne ofrojmë
Në këtë trajnim janë të përfshira temat e mëposhtme:
Trajnim në praktikë 90 minuta në laptopin tuaj me temë - Si bëhet dixhitalizimin 100% i një biznesi në platformë.
 1. Si bëhet login.
 2. Si ndërrohet passwordi.
 3. Si e gjeni password-in nëse e keni harruar.
 4. Si bëhet editimi i 8 banerave për partnerët e biznesit, ku reklamohen partnerët e biznesit ose 8 produktet kryesore.
 5. Si të vendosni dhe të editoni logon e biznesit.
 6. Si të postoni një ofertë të re te moduli Oferta e Biznesit.
 7. Si të editoni tekstin dhe fotot e një ofertë të re.
 8. Si të fshini një foto ose si ta ndryshoni një foto.
 9. Si të pregatisni tekstin për postimin me titull dhe përshkrim të produktit me SEO në Google.
 10. Si të gjeni fjalët kyçe në Google për postimin e një ofertë të re, që postimi juaj të dalë me SEO në Google.
 11. Si të publikoni 8 video te moduli Video Reklama.
 12. Si vendosen fotot te moduli Galeria dhe si mund t'i fshini ose editoni ato.
 13. Si bëhet përshkrimi rreth biznesit tuaj dhe si ta vendosni ose ta editoni tekstin te moduli Rreth Nesh.
 14. Si plotësohet dhe si editohet modulin Kontaktet, ku do jenë të gjitha kontaktet e biznesit.
 15. Si bëhet lidhja me Google map, nëse e keni të vendosur më parë biznesin tuaj në Google map.
 16. Ku ju vijnë të dhënat e klientit nëse ai plotëson formularin e porosisë.
 17. Kush janë gjërat që nuk lejohen të postohen në platformë.
 18. Si bëhet një postim në rrjete sociale në mënyrë profesionale.
Trajnim në praktikë 30 minuta në laptopin tuaj:
7 hapa bazë se si të përdorin programin Ilustrator.
 1. Si hapet dhe mbyllet një dokumet i ri.
 2. Si të ndryshoni përmasat e një dokumenti të ri.
 3. Si prite një foto në madhësinë që ne e duam.
 4. Si prite një katror me një trekëndësh dhe një rreth, në madhësinë dhe formën që ne e duam.
 5. Si vendoset logo në foto.
 6. Si mund të shkruani, të ndryshoni ngjyrën dhe llojin e shkrimit në një tekst.
 7. Si ta ruani një foto në formate të ndryshme si në, jpg, png, ai etj.
Trajnimi në teori 90 minuta me bllokun tuaj:
 1. Si të rrisin aftësitë e komunikimit dhe shitjes online.
 2. Si gjendet një klient online, nëpërmjet platformës Panairi Online në Google.
 3. Si gjendet një partner biznesi ose furnitor.
 4. Si niset dhe mbyllet biseda me një partner biznesi ose furnitor.
 5. Si orjentohet një klient online në rrjete sociale, që ai të blejë te ju.
 6. Si niset dhe mbyllet biseda me një klient online.
 7. Kush janë frazat standarte për komunikimin online.
 8. Si dhe ku krijohet databaza e klientit online.
 9. Si, kur dhe pse përdoret databaza e klientit.
 10. Si mbyllet një shitje online.
 11. Kush janë llojet e klientave online.
 12. Si ti dalloni se çfar lloj klienti është ai.
 13. Kush janë fazat dhe proceset që kalon një shitje deri në finalizimin e saj.
 14. Pse klienti blen komunikim dhe jo produkt ose shërbim.
Shënime:
 • Kush e ndjek trajnimim dhe i plotëson 70% detyrat praktike, do të marrë çertifikatë dhe do të çertifikohet si (MSO) Menaxher i Sistemit Online.
 • Kjo çertifikatë vlen vetëm për te platforma Panairi Online.
 • Trajnimet janë një ditore dhe zhvillohen në grupe 20 deri 30 veta dhe organizohen në fundjavë.
 • Pagesa për trajnimin bëhet 100% parapagim në bankën BKT dhe minimaja 3 ditë para datës së trajnimit.
Nëse keni ndonjë pyetje, mos nguroni të pyesni.
Me respekt Muhamet Bizhga
CEO & Founder @Panairi Online SHPK
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë
 
BLINI ONLINE ME PAYPAL - Paypal Pagesa Online !
Titulli i paketes qe blihet online
Trajnimi MSO 4 ore per drejtuesit e bizneseve fizike dhe online qe duan te aftesohen si Menaxher i Sistemit Online ne plaformen Panairi Online

Vlera e pageses me PayPal : 120 EURO
Shtyp button BayNow për pagesë online.
Pas pageses do ju kontaktojne ne email per blerjen tuaj!
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Muhamet Bizhga Business Coach
Posta qe kryen Transportin : Muhamet Bizhga Business Coach
Ne gjendje : 27

Çmimi me ofertë :

120EURO

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Trajnimi MSO 4 ore per drejtuesit e bizneseve fizike dhe online qe duan te aftesohen si Menaxher i Sistemit Online ne plaformen Panairi Online

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 26/02/2022 Ora 12:45:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 120 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 429 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...