Oferta Set Pafrum Femme NOBLESSE Women's Perfume nga Lr Health Beauty Sistem Albania / Neta nga Biznesi Njoftime 360 bli Tani ne PanairinOnline
Set Pafrum Femme NOBLESSE  Women's Perfume nga Lr Health Beauty Sistem Albania / Neta
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
NJOFTIME 360
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Njoftime 360

 

Set Pafrum Femme NOBLESSE Women's Perfume nga Lr Health Beauty Sistem Albania / Neta
AROMA JUAJ E PERFERUAR TASHME ME NJE SUPER OFERTE
Një femër të mahnit me elegancën e saj por aroma e saj tregon stil dhe njëkohësisht të josh ekstremisht.
Ne oferte perrfshihet:
Nje parfum Femme NOBLESSE 50 ml
Nje krem trupi  NOBLESSE 200 mlPosta per Tiranen eshte falas, ndersa per rrethe 300 lek
Produkt orgjinal Gjerman.

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Njoftime 360
Posta qe kryen Transportin : Njoftime 360
Çmimi pa ofertë : 5700LEKE Ne gjendje stoku : 7

Çmimi :

4200LEKE

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Set Pafrum Femme NOBLESSE Women's Perfume nga Lr Health Beauty Sistem Albania / Neta

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 16/07/2021 Ora 12:27:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 4200

 
 
Shperndaje me miqt e tu...