Oferta Libri Origjinalet Autor Adam Grant nga Biznesi PANAIRI I LIBRIT ONLINE - PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Libri Origjinalet Autor Adam Grant
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI I LIBRIT ONLINE

Libri Origjinalet Autor Adam Grant

Publike para 1144 diteve - Me date 08/12/2020 Ora 4:43:00 PM

Libri Origjinalet Autor Adam Grant
Ky libër na mëson si të propozojmë idetë e reja dhe si të 
mos biem pre e mendimit kolektiv. Duke e mbështetur në studime 
befasuese dhe histori që përfshijnë fushat e biznesit, politikës,
sportit dhe argëtimit.

Ne ofert Perfshihet:

1 liber
Titulli Origjinalet me vetmine
Autori Adam Grant
faqe 450

Ky libër na mëson si të propozojmë idetë e reja dhe si të 
mos biem pre e mendimit kolektiv. Duke e mbështetur në studime 
befasuese dhe histori që përfshijnë fushat e biznesit, politikës,
sportit dhe argëtimit.Posta nuk perfshihet ne cmim 
Posta ne Tirane 200 lek
Posta ne Rrethe 300 lek
Posta Jashte Shqiperise ne varresi te shtetit.

 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Ne gjendje : 1000

Çmimi me ofertë :

10EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Libri Origjinalet Autor Adam Grant

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 08/12/2020 Ora 4:43:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 10 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1327 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...