Oferta Libri Si te perballemi me vetmine Autor Sara Maitland nga Biznesi PANAIRI I LIBRIT ONLINE - PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Libri Si te perballemi me vetmine Autor Sara Maitland
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Site.Al
Mirësevini!
PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  PANAIRI I LIBRIT ONLINE

Libri Si te perballemi me vetmine Autor Sara Maitland

Publike para 1411 diteve - Me date 08/12/2020 Ora 4:30:00 PM

Libri Si te perballemi me vetmine Autor Sara Maitland
Një shoqëri si jona, e cila ecën me ritme të shpejta, 
nuk e pranon vetminë. Të jetuarit vetëm shihet si veprim antisocial,
madje për disa është diçka kërcënuese. Përse ndodh kështu, kur autonomia,
liria personale dhe individualizmi vlerësohen më shumë se kurrë më parë?
Ne ofert Perfshihet:
1 liber
Titulli Si te perballemi me vetmine
Autori Sara Maitland
faqe 168

Një shoqëri si jona, e cila ecën me ritme të shpejta, 
nuk e pranon vetminë. Të jetuarit vetëm shihet si veprim antisocial,
madje për disa është diçka kërcënuese. Përse ndodh kështu, kur autonomia,
liria personale dhe individualizmi vlerësohen më shumë se kurrë më parë?


Posta nuk perfshihet ne cmim 
Posta ne Tirane 200 lek
Posta ne Rrethe 300 lek
Posta Jashte Shqiperise ne varresi te shtetit. 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : PANAIRI I LIBRIT ONLINE
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT
Ne gjendje : 1000

Çmimi me ofertë :

5EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Libri Si te perballemi me vetmine Autor Sara Maitland

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 08/12/2020 Ora 4:30:00 PM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 5 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1593 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...