WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE PANAIRI TRAVEL
Mirësevini!
ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Albania Network Global

Reth Biznesit Albania Network Global

Albania Network Global është një platformë ku ka bashkuar profesionistë nga fusha të ndryshme, me qëllimin e vetëm për të ndërvepruar dhe bashkpunuar me njëri-tjetrin.
Ne jemi një grup personash që kemi krijuar një KLUB ELIT me trajnues shqiptarë të fushave të ndryshme nga e gjithë bota, kryesisht në fushën e motivimit, zhvillimit personal dhe marketingut online.
 • Qëllimi jonë është të krijojmë një network global me shqiptarët në gjithë botën, ku në fokus do të jetë krijimi i urave të bashkpunimit me njëri-tjetrin.
 • Vizion jonë është që brenda vitit 2025-së të kemi ndërtuar një network me më shumë se 90 mij shqiptarë nga e gjithë botën.
Secili nga ne ka nevoje për njohje të reja, klienta të rinj, ka nevojë të njoh persona që kanë ide dhe vizion të përafërt me ne.
Ne kemi krijuar vendin ideal ku ju mund të gjeni klienta të rinj, bashkpuntorë të rinj ose partnerë biznesi.
Këtu do të kemi mundësinë të njiheni me persona që ndajnë të njëjta vlera me ju, që kanë të njëjtën energji pozitive si ju, të mësojmë prej njëri-tjetrit dhe të bashkpunojmë njëkohësisht.
Tek ne do të gjeni mbështetje për të gjitha hapat që duhet të ndjek një person për tu bërë antarë i kësaj platforme.
 • Fokusi dhe qëllimi jonë është, që brenda vitit 2023, të kemi anatrësuar afërsisht rreth 90 anatrë ELIT profesionistë dhe 900 antarë profesionistë.
  Në vitin e parë në 2022-in, janë antarësuar 45 profesionistë të ndryshëm.
Falë koordinatorëve dhe partnerëve tanë, që kemi në gjithë botën, ne i ofrojmë mbështetje gjithmonë antarëve që kemi në ekip kudo që ata ndodhen.   

Shërbimet kryesore që ne ofrojmë janë si mëposhtë:
 1. Rregjistrimi në platformën Albania Network Global = Falas
 2. Antarësimi për vitin 2023 në platformën Albania Network Global = 50% ULJE.
 3. Antarësimi një vjeçar si antar ELIT profesionist për vitin 2023
 4. Antarësimi një vjeçar si antar profesionist për vitin 2023
 5. Antarësimi një vjeçar si antar Pro-ANG për vitin 2023 me oferte 50% ulje nga 90 euro në 54 euro.
 6. Hapjen e një profili te Albania Network Global nëpërmjet platformës Panairi Online = Falas
 7. Plotësimi i profilit dhe publikimi në platformë për çdo antar në platformën Albania Network Global = Falas
 8. Listimin e profilit për çdo antar në platformën Albania Network Global = Falas
 9. Dixhitalizimi dhe përpunimin e CV online në formën e një biografie si ESE te Albania Network Global nëpërmjet platformës Panairi Online = Falas
 10. Publikimin e CV Online te Albania Network Global nëpërmjet platformës Panairi Online = Falas
 11. Dixhitalizimi dhe përpunimin e reklamave me SEO në Google te Albania Network Global nëpërmjet platformës Panairi Online.
 12. Publikimi e reklamave dhe njoftimeve tuaj te Albania Network Global nëpërmjet platformës Panairi Online me SEO në Google për aftësitë që keni dhe për shërbimet ju ofroni = Falas
 13. Dizenjimin e fotove me logon e Albania Network Global për postimet që do të bëhen te Albania Network Global nëpërmjet platformës Panairi Online = Falas
 14. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet online që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 15. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet fizike që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 16. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet online që do të zhvillojë Panairi Online SHPK = Falas
 17. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet fizike që do të zhvillojë Panairi Online SHPK = Falas
 18. Publikimi i kalendarit të trajnimeve online që ofrojnë 100% falas, anatrët ELIT.
 19. Publikimi i kalendarit të aktiviteteve që do të kemi për vitin 2023.
 20. Njoftimin e çdo antari për të gjitha aktivitetet që do të zhvillojë Albania Network Global.
 21. Udhëtime të ndryshme në grup brenda dhe jashtë vendit.
 22. Trajnime të ndryshme fizike dy dhe tre ditore.
 23. Antarësimi te klubi i Vizionarëve MM (Mendja Milionere) në 2023.
Disa nga temat e trajnimeve që ofrojnë antarët ELIT:
 1. Si të ushqehemi shëndetshëm (I.Koja)
 2. Si ti ktheni rrjetet sociale në Tv Privat (M.Bizhga)
 3. Si të bëheni një grafik dizajner për 9 orë (A.Prifti)
 4. Rendësia e meditimin në njohjen e vetvetes (E.Spahiu)
 5. Si të bëheni një influencer në rrjete sosciale (M.Bizhga)
 6. Si të vetmotivoheni për tu bërë një femër e suksesshme (J.Aga)
 7. Mjekësia alternative për trupin dhe shëndetin e njeriut (A.Joka)
 8. Sekrete e një jete të shëndetëshme duke praktikuar Joga (E.Spahiu)
 9. Si të zhvilloni një biznes online me kosto investimi zero (M.Bizhga)
 10. Shtatë hapa se si të vetmotivoheni për të arritu qëllimin tuaj (B.Bardhi)
 11. Sa i nevojshëm është arkitekti në përmirsimin e mënyrës për të jetuar (F.Bajraktari)
 12. Si të nisni një biznes online në 2023-in me kosto minimale nëpërmjet platformës Panairi Online (M.Bizhga)
 • Si të punësoheni në Angli.
 • Si të rritësh shitjet online.
 • Biznesi dhe sipërmarrësi i ri.
 • Si ta pasurojmë jetën në komunitet.
 • Kush janë bazat e digital marketing.
 • Marketingu online dhe punësimi në 2025-ën.
 • Si ti ta ktheni konkurentin në bashkpuntor.
 • Si të bëheni profesionist në shitjet online.
 • Transformimi mental për një Mëndje Milionere.
 • Si të krijojmë njohje cilësore me kosto zero.
 • Si të manifestoni më shumë pasuri në jetën tuaj.
 • Teknologjia SMART dhe ndikimi i saj në jetën tonë.
 • Inteligjenca Financiare dhe roli i saj në jetën tonë.
 • Si të zgjerojmë rrjeti e klientave dhe konsumatorëve.
 • Si ti përdorim teknikat që orfon Neurolinguistika (NLP) 
 • Kush janë 9 sekretet për optimizimin e wbit në Google me SEO.
 • Përfitimet që mund të keni nëse njihni mirë paketën Office.
 • Si po ndikojnë kriptovalutat në ekoniminë globale dhe kush është e ardhmja e tyre.
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë

Shperndaje me miqt e tu...