WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj Trajnimi Online Falas Trajnimi per Menaxher i Sistemit Online
Mirësevini!
TAXI TAKSIA ONLINE
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  Taxi Taksia Online

Reth Biznesit Taxi Taksia Online

Qëllimi i biznesit TAKSIA ONLINE është që vizitorët të gjejnë në çdo moment shërbimin taksi sipas zonave dhe hartës gjeografike në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.
 • Misioni jonë është që t'ju japi mundësi të gjithë taksive si individë që të reklamojnë shërbimin e tyre taksi nëpërmjet kësaj platforme online. 
 • Të krijohen lehtësira për marketingun dhe gjetjen e këtij shërbimi online nga vizitori që kërkon në Google ose brenda platformës së Panairit Online.
 • Kjo platformë bashkon online të gjitha taksitë që nuk janë pjesë e kompanive që kanë një flotë mbi 10 taksi, duke i bashkuar në një kompani online ku pronarë janë të gjithë antarët me të drejta të barabarta.
Vizioni jonë është që të të jemi flota më e madhe e taksive në të gjitha trojet shqiptare. 
Me bashkimin në këtë platformë të të gjitha taksive në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni, do mundësojmë që zëri i tyre të dëgjohet për përmirsimin e të drejtave që ju takojnë. 
Ta shëndrrojmë këtë brand shqiptar në flotën më të madhe të taksive në ballkan, që çdo person që i vjen në mendje taksia, këtë shërbim ta marri nga platforma Taksia Online.
Taksia Online ka nisur si Start-up në nëntor të 2020-ës me mbështetje nga platforma e Panairit Online, duke listuar si fillim taksitë në Shqipëri. 
Nga Janari 2023 do të fillojmë me listimin e taksive në Kosovë dhe Maqedoni.
Në këtë platformë nuk mund të bëhet pjesë asnjë kompani e cila ka më shumë se 3 taksi dhe që ka logon e ndonjë kompanie taksi. 
Ne jemi kundra monopolit dhe konkurencës së pa ndershme.

Shërbimet që ofrohen nga antarët që janë pjesë e platformës Taksia Online:
 • Shërbim i kulturuar taksi brenda dhe jashtë Shqipërisë
 • Komunikim dhe përkthyes në gjuhë të ndryshme të huaja.
 • Guida turistike brenda dhe jashtë Shqipërisë
 • Shërbim 24 orë non stop
 • Dërgimin e pakove dhe porosive brenda dhe jashtë Shqipërisë me shpejtësi dhe siguri.
Slogani jonë:  Ne jemi kudo, ju çojmë ku të doni.

Arsye pse duhet të bëheni pjesë e platformës Taksia Online ?
 1. Hapjen e profilit të biznesit tuaj në platformën për bizneset shqiptare në botë, Panairi Online.
 2. Reklamimin e biznesin tuaj me SEO në Google nëpërmjet postimeve që do të reklamoni.
 3. Publikimin, listimin dhe reklamimin e 6 shërbimeve me link të personalizuar në platformën Panairi Online, për shërbimet ose produktet që ju ofroni.   
 4. Mundësinë që biznese të ndryshme të reklamohen te profili i biznesit tuaj, me një nga 8 banerat.
 5. Pjesmarrja juaj në aktivitetet fizike dhe online që do të zhvillojë Albania Network Global.
Kjo është lista e shërbimeve që Taksia Online ofron për ju.
 1. Me abonimin me nje nga paketat që ofron Taksia Online, ju përfitoni modulet e mëposhtëm, për 12 muaj.
 2. Moduli Profili Fillestar me 8 banera, ku janë listuar 6 postimet tuaja dhe janë 8 banera reklama nga "Taksia Online"
 3. Modulin Oferta e Biznesit me 6 postime ku do të publikohen 6 produkte ose shërbime që ju ofroni.
 4. Modulin Rreth Nesh ku do bëhet një përshkrimi rreth biznesit tuaj.
 5. Modulin Kontaktet ku do jenë të gjitha kontaktet e biznesit, gjithashtu edhe me Google map nëse e keni të vendosur në Google map.
 6. Modulin kontakto në Whatsapp ku klienti ka mundësi të kontaktojë në whatsapp me ju pa qënë e nevojshme ta rregjistrojë nr tuaj.
 7. Hosting (ruajtja e të dhënave, si foto video, tekst etj) për 365 ditë nga dita që është bërë pagesa.
 8. Bek-up (çdo 24 orë në rast fshirje).
 9. 8 banerat te profili fillestar, ku 4 banera janë reklama nga "Taksia Online" dhe 4 banera janë tuajat, ku ju mund të reklamoni 4 biznese të ndryshme dhe mund t'ju merrni pagesë.
 10. Moduli Video Reklama me 8 video më shumë se 1 minutë, që do hidhen te kanali jonë në Youtube me 950 Subscribers dhe pastaj në platformë .
 11. Moduli Galeria ku mund të vendosen deri 12 foto të biznesit tuaj.
 12. Aktivizimi i PayPal në platformën Panairi Online, që klienti juaj të mund ta bëjë pagesën me PayPal.
 13. Nëse doni të bëni më tepër postime te profili juaj, çdo postim ka kosto ekstra.
 14. Stikera për ti ngjitur te taksia juaj me logon e Taksia Online.
 15. Printimi për 1000 cop karvizita e printuar nga të dy anët, e përfitojnë me ofertë 25 euro.
 16. Dixhitalizimi dhe dizenjimi i kartvizitës virtuale me dy foto dhe me link të personalizuar.
Shërbime që i përfitoni falas:
 • Listimin e profilit tuaj te antarët në platformën Taksia Online = Falas
 • Listimin e profilit tuaj te lista e bizneseve Promo në platformën Panairi Online = Falas
 • Listimin e reklamave tuaja te lista e ofertave nga të gjithë bizneset në platformën Panairi Online = Falas
 • Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet online që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 • Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet fizike që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 • Dizenjimin e fotove me logon e Taksia Online për 6 postimet që do të publikoni në platformën Panairi Online = Falas
 • Lidhjen e 8 videove te kanali jonë në Youtube me linkun e profilit të biznesit tuaj në platformë = FALAS
 • Dizenjimi falas i kartvizitës me logon nga Taksia Online e cila edhe mund të printohet= FALAS
 • Njoftim ne E-mail kur klienti ploteson formularin e porosise = FALAS
Shënim të rëndësishme:
 • Ju na dërgoni informacione dhe në bëjmë përpunimin e tyre për t'i hedhur në platformë.
 • Nga momenti që profili i biznesit tuaj del online, brenda 7 ditëve, të gjitha postimet dalin me SEO në Google në varësi të fjalëve kyçe që kemi zgjedhur.
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë


Shperndaje me miqt e tu...