WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Sezon Dekor
Mirësevini në dyqanin online!
GS BRAND EUROPE SHPK
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  GS BRAND EUROPE shpk

Reth Biznesit GS BRAND EUROPE shpk

Hidosanitare GS.Brand Europe eshte nje kompani qe operon me sukses ne tregun e materialeve hidrosanitare, hidraulike , sistemit te ngrohjes dhe ftohjes. Fokusi dhe strategjia e kompanise eshte cilesia maksimale. Aktiviteti yne ka nje experience pothuajse 10 vjecare ne treg dhe synon te rritet vit pas viti me hap ate medhenj. Ka qenë një kënaqësi bashkëpunimi me klientët tanë . Kemi rritur gamën e produkteve duke qenë gjithmonë besnikë në cilësi. Bashkepunojme me partnere prestigjoze nga Italia, Greqia dhe shume vende te tjera te Europes, produktet e te cileve jane te çertifikuar dhe konform normave e direktivave te Komunitetit Europian . Perpiqemi ne cdo moment ti ofrojme klientit cilesi dhe garanci ne produkt  . Ne vlerësojmë kërkesat  dhe mendimet e klienteve dhe kenaqja e tyre është prioriteti ynë. Tashmë jemi pranë jush në kohë reale , ne çdo qytet të Shqiperisë per shitje pakice e shumice.

Ju mirepresim, qe ju te zgjidhni ate çfare i pershtatet shtepise apo biznesit tuaj!

 

Lista me nje game te gjere  produktesh

1 Kaldaja me dru

Kaldaja me pellet

Kaldaja me gaz

Sobe me dru dhe pellet

 Dush diellor NEW BRAND

Dush me zjarr  

Dush elektrik

Kondicioner Haier Futjitsu

Panele diellore dhe boliere elektrike

Oxhaqe

Pompa dhe sisteme mbrojtje kunder zjarrit

2 Vaska dhe kabina

Rubinetaria

Kaseta shkarkimi Inkaso

Komplete porcelani

3 Rakorderi Bronxi

Tuba multistrato

Tuba PPR

Tuba bakri dhe inoxi

Sisteme shkarkimi

Rakorde Gazi

Pompa uji dhe filtra etc.

 


Shperndaje me miqt e tu...