Copa per hoodie / Copa trikotazhi / Copa Pelhura / COPA DHE TEXTILE / copa per veshje sportive / copa tekstile Hood pieces / Pieces of Knitwear / Rags Fabric / Pieces of Textile / Pieces for sportswear / Only wholesale nga MMT Fabrics bli Online


COPA PER HOODIE / COPA TRIKOTAZHI / COPA PELHURA / COPA DHE TEXTILE / COPA PER VESHJE SPORTIVE / COPA TEKSTILE HOOD PIECES / PIECES OF KNITWEAR / RAGS FABRIC / PIECES OF TEXTILE / PIECES FOR SPORTSWEAR / ONLY WHOLESALE

Kontaktoni direkt ne WhatsApp!
Për pyetje ose porosi na, kontaktoni në Whatsapp:


Pëlhura për hoodie me këto parametra:
  • Copë tre penjëshe 30/70/10 (numrat e fijeve që janë përdorur në thurjen e copës)
  • Cilësia penie
  • Me peshë 320 gr/m2
  • Gjerësia e topit 185 cm
  • Përbërësi i malerialit është 70 % pambuk, 30 % poliester
  • Një top është afërsisht nga 20 kg deri 25 kg.
  • Porosia me e vogël është 1 top për secilën ngjyrë.
  • Shitja bëhet me kg jo me metër.
Shënim: Ne ofrojmë produktet tona vetëm për rrobaqepsitë dhe firmat që prodhojnë veshje sportive.
Gjithashtu në kompaninë tonë mund të gjeni të gjitha llojet e aksesorve si llastik, shirita, kopsa, zinxhira, etiketa etj.
Adresa : Rruga Zenel Bastari, te ish frigoriferi, blloku i magazinave - Tiranë, 1017, Albania  V2476   12D0124

Ky postim eshte klikuar nga 3725 Vizitor

FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten
ID : 1509 MMT Fabrics
Posta qe kryen Transportin
MMT Fabrics
Ne stok : 999

Çmimi :

0 LEKE

* Ploteso te dhenate per te bere porosine...

Emri i produktit

Copa per hoodie / Copa trikotazhi / Copa Pelhura / COPA DHE TEXTILE / copa per veshje sportive / copa tekstile Hood pieces / Pieces of Knitwear / Rags Fabric / Pieces of Textile / Pieces for sportswear / Only wholesale

Sasia që doni të porositni

Emri Mbiemri i Porositesit

Numer Telefoni (Mobil )

Adresa ku dorëzohet porosia

Pyetje & detaje rreth porosisë

Data 28/05/2024 Ora 12:52

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

Vlera per te paguar eshte 0LEKE

Ky postim eshte klikuar nga 3725 VizitorTOP 10 OFERTA E FUNDIT !
TE BIZNESIT MMT Fabrics - ID 1509

 - KERKO NE BIZNESIN MMT Fabrics
Biznes MMT Fabrics ID 1509

EVENTET

NJOFTIME

KARTEVIZITA OFF