Oferta Paketa FOTO-ON Nga Fotografi Profesionist, Dixhitalizimi I Biznesit Me SEO Në Google nga Biznesi SHOP ONLINE 60 - SHOP ONLINE 60
Paketa FOTO-ON Nga Fotografi Profesionist, Dixhitalizimi I Biznesit Me SEO Në Google
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj DRAGUSHA GOLD ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
SHOP ONLINE 60
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  SHOP ONLINE 60

Paketa FOTO-ON Nga Fotografi Profesionist, Dixhitalizimi I Biznesit Me SEO Në Google

Publike para 123 diteve - Me date 30/11/2022 Ora 2:04:00 AM

Paketa FOTO-ON Nga Fotografi Profesionist, Dixhitalizimi I Biznesit Me SEO Në Google
Për t'u abonuar te  Fotografi Profesionist, kontaktoni në telefon ose Whatsapp.
Arsye pse duhet të bëheni pjesë e platformës "Fotografi Profesionist" ?
 1. Hapjen e profilit të biznesit tuaj në platformën për bizneset shqiptare në botë, Panairi Online.
 2. Reklamimin e biznesin tuaj me SEO në Google nëpërmjet postimeve që do të reklamoni.
 3. Publikimin, listimin dhe reklamimin e 2 shërbimeve me link të personalizuar në platformën Panairi Online, për shërbimet ose produktet që ju ofroni.   
 4. Pjesmarrja juaj në aktivitetet fizike dhe online që do të zhvillojë Albania Network Global.
Me abonimin me paketën FOTO-ON ju përfitoni modulet e mëposhtëm, për 12 muaj.
 1. Moduli Profili Fillestar me 8 banera, ku janë listuar 2 postimet tuaja dhe janë 8 banera reklama nga "Fotografi Profesionist"
 2. Modulin Oferta e Biznesit me 2 postime me shërbimet që ju ofroni.
 3. Modulin Rreth Nesh ku do bëhet një përshkrimi rreth biznesit tuaj.
 4. Modulin Kontaktet ku do jenë të gjitha kontaktet e biznesit, gjithashtu edhe me Google map nëse e keni të vendosur në Google map.
 5. Modulin kontakto në Whatsapp ku klienti ka mundësi të kontaktojë në whatsapp me ju pa qënë e nevojshme ta rregjistrojë nr tuaj.
 6. Hosting (ruajtja e të dhënave, si foto video, tekst etj) për 365 ditë nga dita që është bërë pagesa.
 7. Moduli Galeria ku mund të vendosen deri 12 foto të biznesit tuaj.
 8. Bek-up (çdo 24 orë në rast fshirje).
Shërbime që i përfitoni falas:
 1. Listimin e profilit tuaj te antarët në platformën "Fotografi Profesionist" = Falas
 2. Listimin e profilit tuaj te antarët në platformën "Albania Network Global" = Falas
 3. Listimin e profilit tuaj te lista e bizneseve Promo në platformën Panairi Online = Falas
 4. Listimin e reklamave tuaja te lista e ofertave nga të gjithë bizneset në platformën Panairi Online = Falas
 5. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet online që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 6. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet fizike që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 7. Dizenjimin e fotove me logon e "Fotografi Profesionist" për 2 postimet që do të publikoni në platformën Panairi Online = Falas
 8. Lidhjen e 8 videove te kanali jonë në Youtube me linkun e profilit të biznesit tuaj në platformë = FALAS
Shërbime që nuk janë të përfshira në ofertë:
 • 8 banerat te profili fillestar, ku 8 banera janë reklama nga "Fotografi Profesionist" nëse ju doni të reklamoni vetë 8 biznese të ndryshme dhe që mund t'ju merrni pagesë = JO AKTIV (Kjo ka kosto ekstra 10€ në muaj)
 • Moduli Video Reklama me 8 video më shumë se 1 minutë, që do hidhen te kanali jonë në Youtube me 1600 Subscribers dhe pastaj në platformë = JO AKTIV (Kjo ka kosto ekstra 21€ në vit)
 • Aktivizimi i PayPal në platformën Panairi Online, që klienti juaj të mund ta bëjë pagesën me PayPal = JO AKTIV (Kjo ka kosto ekstra 27€ në vit)
 • Nëse doni të bëni më tepër postime te profili juaj, çdo postim ka kosto ekstra = (Një postim = 21€)
 • Stikera për ti ngjitur ne biznesin juaj me logon e "Fotografi Profesionist" = (Kjo ka kosto ekstra në varësi të sasisë dhe përmasave)
Shënim të rëndësishme:
 1. Kjo ofertë vlen për 90 bizneset e para që do të abonohen me paketën e FOTO-ON.
 2. Koha e realizimit 9 ditë nga momenti i pagesës dhe dërgimit të informacioneve nga ana juaj.
 3. Ju na dërgoni informacione dhe në bëjmë përpunimin e tyre për t'i hedhur në platformë.
 4. Nga momenti që profili i biznesit tuaj del online, brenda 9 ditëve, të gjitha postimet dalin me SEO në Google në varësi të fjalëve kyçe që kemi zgjedhur.
 5. Plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat tuaja nëse doni që të bëheni pjesë te "Fotografi Profesionist".
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : SHOP ONLINE 60
Çmimi pa ofertë : 90EURO Ne gjendje : 90

Çmimi me ofertë :

54EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Paketa FOTO-ON Nga Fotografi Profesionist, Dixhitalizimi I Biznesit Me SEO Në Google

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 30/11/2022 Ora 2:04:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 54 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1648 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...