Oferta ABONIM nJEVJECAR nga Biznesi PANAIRIONLINE me Cmim 377 € Bli Tani ne PanairinOnline
ABONIM nJEVJECAR
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Konti HidroPlast Shqiperi Sigal Shqiperi
Welcome BIZNESI !
PANAIRIONLINE
Mountains
  KERKONI ME SHUME

 

ABONIM nJEVJECAR
ABONIM nJEVJECAR
Biznesi jua ka nevojë për një platformë si kjo, sepse ju, mund të prezantoni, reklamoni dhe te marketoni biznesin tuaj aty ku janë shumica e bizneseve online.
Përfitoni abonimin një vjeçar për 12 muaj , i cili ka të gjitha shërbimet e mëposhtëme :

1- SEO MARKETING NËPËRMJET PROFILIT TË BIZNESEIT TUAJ BRENDA KËSAJ PLATFORME.
Do të kemi dyqanin tuaj, në qendrën tregetare më të madhe online të BIZNESEVE ONLINE, në 365 ditë në 24-orë. Ashtu si në si në një qendrën tregetare ose si në një panair fizik që ju prezantoni biznesin tuaj, ashtu dhe këtu ju prezantoni dhe rrisni prezencen e biznesit në treg online dhe ofline. Këtu do të keni profilin tuaj ku biznesi juaj prezantohet në mënyrë profesionale, me mjetet promocionale online.
Por më e rëndësishmja ju do të listoheni në Google pa qënë e nevojshme të paguani ekstra për SEO (Search Engine Optimizer - Optimizim i Motorit të Kërkimit ose Kërkim i avancuar)
Sa me shumë postime të bëni në profilin tuaj të biznesit, aq më lartë listoheni në Google kur dikush kërkon për atë që ju ofroni.

2- OFERTA E BIZNESIT 
Ky modul është që ju të keni mundësinë që të shisni online të gjitha shërbimet ose produktet e biznesin tuaj brenda dhe jashtë shtetit ku jetoni.
Çdo produkt që ju hidhni te ky modul do të shfaqet automatikisht te faqja kryesore e platformes ku janë të publikuara produkte me ofertë nga të gjithë bizneset që janë pjesë e kësaj platforme dhe te profili i biznesit tuaj.
Te moduli OFERTA E BIZNESIT ju mund të vendosni nga 1 produkt deri në 700 produkte.
Nëse keni më tepër produkte athëherë duhet të paguani një kosto ekstra.
Ju vetëm duhet të hidhni të dhënat për secilin produkt. Sa më shumë detaje të këtë për çdo produkt aq më mirë do të informohet klienti i cili kërkon të blejë te biznese profesioniste dhe jo te biznese amatore.
Tregu global online ka hapsirë vetëm për profesionistët, amatorët janë të destinuar të falimentojnë.

3- NJOFTIME PUNËSIMI (BASHKPUNIMI) 
Ky modul është kur ju doni të bëni një njoftim në lidhje me punësimin e personelit ose diçka tjetër që ka të bëjë me biznesin tuaj. 
Psh: për një aktivitet që mund të keni, për një distributor që ju kërkoni një qytet ose në një shtet, për një paisje që ju doni ta bleni por nuk dini se ku ta gjeni, për një tender që doni të bëni për të marrë ofertën më të mirë dhe shumë njoftime të tjera. 
Te moduli NJOFTIME PUNËSIMI ju mund të vendosni nga 1 njoftim deri në 7 njoftime.
Nëse keni më tepër athëherë duhet të fshini një nga njoftimet e mëparshme ose të paguani një kosto ekstra.
Çdo njoftim që ju hidhni te ky modul do të shfaqet automatikisht te faqja kryesore e platformes ku jane të publikuara njoftimet nga të gjithë bizneset që janë pjesë e kësaj platforme dhe te profili i biznesit tuaj.

4- VENDOSJEN E LOGOS TE PROFILI I BIZNESIT
Ky modul është që ju të keni logon tuaj në fillim të profilit tuaj nga e majta e profilit, që klienti t’ju mbajë mend nëpërmjet logos.
Kjo trego që ju jeni brand dhe jo një biznesi i thjeshtë. Nëse jeni një rishitës për një kompani të fuqishme ju mund ti merrni kompanisë një pagesë çdo muaj që ju të vendosni logon e kësaj kompanie. 

5- RRETH NESH 
Ky modul është që ju të shkruani një teks ( përshkrim ) për biznesin tuaj. Për historikun e tij, ecurinë në vite dhe çfar ofroni aktualisht.
Gjithashtu është shumë e rëndësishme që të shkruani të gjithë listën e shërbimeve ose produkteve që ju ofroni që klienti të krijojë shpejt një ide rreth asaj çfar ju ofroni.

6- RRJETET SOCIALE
Ky modul është që vizitori të mund të shikojë të gjitha profilet tuaja që keni në rrjete të ndryshme sociale si Facebook - Instagram - Linkidin - Pinterest etj.

7- KONTAKTET 
Ky modul është me të dhënat tuaja që një vizitor të mund të kontaktojë direkt me ju, pa qënë e nevojshme për ndërmjetës.
Kur një vizitor hyn te kontaktet tuaja, ai shikon niptin tuaj, adresën e biznesit, emrin e pronarit nese e keni vendosur.
Vizitori mund t’ju bëjë telefonatë me një klik, direkt pa qënë e nevojshme të rregjistrojë nr e telefonit tuaj.
Vizitori mund t’ju dërgojë e-mail automatikisht.
Vizitori mund të lidhet direkt me webin tuaj, nëse e keni një të tillë dhe kjo ju sjell vizitorë në webin tuaj.
Vizitori mund të lidhet direkt me google map që të gjejë vendodhjen e saktë nëse e keni të vendosur në google map biznesin tuaj.

8- KOMUNKIM ME KLIENTIN NE WHATSAPP
Ky modul është kur dikush do t’ju kontaktojë në kohë reale direkt në Whatsapp pa qënë e nevojshme ta rregjistrojë nr tuaj të telefonit.

9- KARTVIZITA VITUALE.
Kjo kartvizitë është në format JPG e cila do të shfaqet te profili juaj në platformën e Panairit Online, ku vizitori shikon të gjitha kontaktet kryesore që ju keni në kartvizitë.
Kjo ju jep mundësinë juve që me anë të një linku ti dëgoni kartvizitën tuaj personit që ju dëshironi.
Kartvizita juaj VIRTUALE është një risi me shumë produktivitet sepse nuk je i limituar nga sasia (sa herë ju ka ndodhur që keni dashur t'i jepni dikujt një kartvizitë dhe ose ju kanë mbaruar ose i keni harruar në makinë).
Tjetra është që ju me preteksin për t'i dërguar kartvizitën VIRTUALE ju i merrni direkt në moment kontaktin personit por më e rëndësishme ju e keni futur në dyqanin tuaj, me anë të linkut sepse ai kur të klikojë linkun do shikojë të gjithë biznesin tuaj. 
Te moduli KARTVIZITA VITUALE ju mund të vendosni nga 1 model kartvizite para-pas deri në 7 modele kartvizite para-pas.

10- KATALOG VITUAL
Ky katalog është në format JPG i cili do të shfaqet te profili juaj në platformën e panairit online, ku vizitori shikon të gjitha shërbimet ose produktet që ju keni në katalog.
Kjo ju jep mundësinë juve që me anë të një linku ju e dërgoni këtë katalog te personi që ju dëshironi. Këtë katalog mund ta printoni në çdo kohë.
Te moduli KATALOG VITUAL ju mund të vendosni nga 1 faqe A4 deri në 21 faqe A4 katalogu.
Nëse keni më  shumë se 21faqe A4 athëherë duhet të paguani një kosto ekstra.
Në këtë çmim nuk përfshihet dizenjo e katalogut.

11- FOTO GALERIA 
Ky opsion është që biznesi me anë të 27 fotove profesionale, mund të prezantojë veten e vet sa më bukur dhe në mënyrë profesionale
(njerzit i pëlqejnë fotot e bukura, është në natyrën e njeriut që ta pëlqejë të bukurën).
Kjo ju jep mundësinë juve që me anë të një linku ju e dërgoni këto foto te personi që ju dëshironi. 
Gjithashtu me këto foto ju mund të krijoni një album, i cili edhe mund të printohet.
Te moduli FOTO GALERIA ju mund të vendosni nga 1 foto deri në 27 foto.
Nëse doni të vendosni më  shumë se 27 foto athëherë ka një kosto ekstra.
Në këtë çmim nuk përfshihet dizenjo e fotove ose realizimi i tyre.

12- VIDEO REKLAMA
Nëpërmjet VIDEO REKLAMAVE të cilat do të publikohen profilin tuaj ju prezantoni biznesin tuaj.
Videot janë një mjet shumë i fuqishëm marketingu, sepse ato nxisin dëshirën për të blerë dhe e bëjnë klientin ti shikojë gjërat para se ai të vijë fizikisht aty.
Kur një klient shikon një video, ai e ka më të qartë imazhin e asaj që do të konsumojë.
Te moduli VIDEO REKLAMA ju mund të vendosni nga 1 video deri në 8 video.
Videot nuk duhet të jenë publikuar më parë sepse do të publikohen në kanalin e platformës së Panairit Online.
Ju na dërgoni materialin dhe ne realizojmë dhe hedhjen e tyre në kanalin e youtube të Panairit Online.
Nëse doni të vendosni më  shumë se 8 video athëherë ka një kosto ekstra.
Në këtë çmim nuk përfshihet:
Filmimi në ambjentet tuaja.
Editimi i videos.
Vendosja e titrave
Vendosja e logos ne video.

Dt/07.09.2019 ora 09:09 
By Panairi Online

FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : PANAIRIONLINE
Posta qe kryen Transportin : PANAIRIONLINE
Cmimi : 397 € Cmimi me Oferte : 377 €

* Pagesa behet ne momentin qe dorezohet porosia ( brenda 48 oreve )
   Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorezohet porosia :
Qyteti dhe Shteti :
* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

Vlera per te paguar eshte 377 €

Shperndaje me miqt e tu...