Oferta Paketa PRO-TAKSI nga Taksia Online, Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online nga Biznesi SHOP ONLINE 60 - SHOP ONLINE 60
Paketa PRO-TAKSI nga Taksia Online, Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj DRAGUSHA GOLD ALBANIA NETWORK GLOBAL
Mirësevini!
SHOP ONLINE 60
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  SHOP ONLINE 60

Paketa PRO-TAKSI nga Taksia Online, Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online

Publike para 123 diteve - Me date 30/11/2022 Ora 2:03:00 AM

Paketa PRO-TAKSI nga Taksia Online, Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online
Për të reklamuar biznesin tuaj te platforma Taksia Online, kontaktoni në telefon ose Whatsapp.
Arsye pse duhet të bëheni pjesë e platformës Taksia Online ?
 1. Hapjen e profilit të biznesit tuaj në platformën për bizneset shqiptare në botë, Panairi Online.
 2. Reklamimin e biznesin tuaj me SEO në Google nëpërmjet postimeve që do të reklamoni.
 3. Publikimin, listimin dhe reklamimin e 2 shërbimeve me link të personalizuar në platformën Panairi Online, për shërbimet që ju ofroni.
 4. Pjesmarrja juaj në aktivitetet fizike dhe online që do të zhvillojë Albania Network Global.
Me abonimin me paketën ON-TAKSI ju përfitoni modulet e mëposhtëm, për 12 muaj.
 1. Moduli Profili Fillestar me 8 banera, ku janë listuar 6 postimet tuaja dhe janë 8 banera reklama nga "Taksia Online"
 2. Modulin Oferta e Biznesit me 2 postime ku do të publikohen 6 shërbime ose produkte që ju ofroni.
 3. Modulin Rreth Nesh ku do bëhet një përshkrimi rreth biznesit tuaj.
 4. Modulin Kontaktet ku do jenë të gjitha kontaktet e biznesit, gjithashtu edhe me Google map nëse e keni të vendosur në Google map.
 5. Modulin kontakto në Whatsapp ku klienti ka mundësi të kontaktojë në whatsapp me ju pa qënë e nevojshme ta rregjistrojë nr tuaj.
 6. Hosting (ruajtja e të dhënave, si foto video, tekst etj) për 365 ditë nga dita që është bërë pagesa.
 7. Bek-up (çdo 24 orë në rast fshirje).
Shërbime që i përfitoni falas:
 1. Listimin e profilit tuaj te antarët në platformën Taksia Online = Falas
 2. Listimin e profilit tuaj te lista e bizneseve Promo në platformën Panairi Online = Falas
 3. Listimin e reklamave tuaja te lista e ofertave nga të gjithë bizneset në platformën Panairi Online = Falas
 4. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet online që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 5. Pjesmarrja juaj në të gjitha aktivitetet fizike që do të zhvillojë Albania Network Global = Falas
 6. Dizenjimin e fotove me logon e Taksia Online për 6 postimet që do të publikoni në platformën Panairi Online = Falas
 7. Lidhjen e 8 videove te kanali jonë në Youtube me linkun e profilit të biznesit tuaj në platformë = FALAS
Shërbime që nuk janë të përfshira në ofertë:
 • Aktivizimin e modulit = Rreth Biznesit
 • Aktivizimin e modulit per konvertimin e rrjeteve socile ne nje link.
 • Aktivizimin e modulit dhe dixhitalizimin e kartvizitës virtuale me Qr CODE.
 • Dizenjo e personalizuar për kartvizitën virtuale me Qr CODE.
 • Printimi për 2 copë të kartvizitës virtuale me Qr CODE në material PVC (si materiali i kartës së identitetit.
 • Hedhja e një reklame me SEO në Google për shërbimet ose produkte që ju ofroni.
 • 8 banerat te profili fillestar, ku 2 banera janë reklama nga "Taksia Online" dhe 6 banera janë tuajat, ku ju mund të reklamoni 6 biznese të ndryshme dhe mund t'ju merrni pagesë = JO AKTIV
 • Moduli Video Reklama me 8 video më shumë se 1 minutë, që do hidhen te kanali jonë në Youtube me 1600 Subscribers dhe pastaj në platformë = JO AKTIV 
 • Moduli Galeria ku mund të vendosen deri 12 foto të biznesit tuaj = JO AKTIV 
 • Aktivizimi i PayPal në platformën Panairi Online, që klienti juaj të mund ta bëjë pagesën me PayPal = JO AKTIV  
 • Stikera për ti ngjitur te taksia juaj me logon e Taksia Online = (Kjo ka kosto ekstra në varësi të sasisë dhe përmasave)
 • Për shërbimet e mësipërme nëse doni që ti shtoni te profili juaj, secili shërbim ka kosto ekstra = 20 euro.
  Nëse doni të bëni më tepër postime te profili juaj, çdo postim ka kosto ekstra = 20 euro.
Shënim të rëndësishme:
 1. Kjo ofertë vlen për 90 bizneset e para që do të abonohen me paketën e ON-TAKSI.
 2. Koha e realizimit 9 ditë nga momenti i pagesës dhe dërgimit të informacioneve nga ana juaj.
 3. Ju na dërgoni informacione dhe në bëjmë përpunimin e tyre për t'i hedhur në platformë.
 4. Nga momenti që profili i biznesit tuaj del online, brenda 9 ditëve, të gjitha postimet dalin me SEO në Google në varësi të fjalëve kyçe që kemi zgjedhur.
 5. Plotësoni formularin e mëposhtëm me të dhënat tuaja nëse doni që të bëheni pjesë e platformës Taksia Online.
Zyra qëndrore: Rruga e Barrikadave te Galeria, te ish kinema 17 Nëntori, kati i dytë - Tiranë
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : SHOP ONLINE 60
Çmimi pa ofertë : 180EURO Ne gjendje : 90

Çmimi me ofertë :

120EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Paketa PRO-TAKSI nga Taksia Online, Dixhitalizimi i biznesit me SEO në Google nëpërmjet platformës Panairi Online

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 30/11/2022 Ora 2:03:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 120 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 1522 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...