Oferta Libri ETNIA KULTURORE NË LIRIKËN E OPOJËS libër me etnos kulturor nga autori Nexhat Ajdini nga Biznesi Librariaonline.EU bli Tani ne PanairinOnline
Libri ETNIA KULTURORE NË LIRIKËN E OPOJËS libër me etnos kulturor nga autori Nexhat Ajdini
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Panairi I Librit Online Njoftime 360
Welcome BIZNESI !
LIBRARIAONLINE.EU
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Librariaonline.EU

 

Libri ETNIA KULTURORE NË LIRIKËN E OPOJËS libër me etnos kulturor nga autori Nexhat Ajdini
Libri ETNIA KULTURORE NË LIRIKËN E OPOJËS është një libër me përmbledhje të etnosit popullor, sidomos nga trevat e krahinës së Opojës, të cilat autori me zell të madh i ka mbledhur nga burime popullore nëpër fshatra të ndryshme të Opojës me rrethinë. Për nga natyra e tij libri është shumë interesant për t'u lexuar, si dhe për studiuesit e etnosit popullor, që duan të thellojnë studimet për perlat burimore shqiptare.
 
Në ofertë përfshihet:

 Një libër me studime etnologjike, nga autori Nexhat Ajdini
 Libri i ka 205 faqe, me ilustrime dhe foto, të cilësisë Shamoa
 Kopertina e butë, e ilustruar
 Redaktor   Ibrahim Skenderi
 Recensent  Gëzim Ajgeraj
 Lektor     Fatmir Mehmeti
 Ballina    Ibrahim Skenderi, Adil Beqaj
 Përgatitja artistike Adil Beqaj
 Botues     "Thesari" Sharr
 Për botuesin  Demir Rushiti
 Përgatiti për botim Klubi Letrar "Luigj Gurakuqi" Sharr
 Çmimi për një copë 7
 Mbi dhjetë copë çmim preferencial
 Shitet në tërë Botën përmes postës
 Posta për trojet Shqiptare 3
 Për vendet e tjera, në varësi të shtetit
 Mënyra e pagesës me parapagim, ose kur e merr librin përmes postës (për Trojet Shqiptare)
 Pagesar përmes Pay Pal, Master Card, Visa Card, Western Union, etj. 
 
 Fjalët Kyçe: Libri Etnia Kulturore Në Lirikën e Opojës/autor Nexhat Ajdini/Etnos Popullor/Libër me studime etnologjike/shkrimtar/etnolog/ 
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Librariaonline.EU
Posta qe kryen Transportin : POSTA SPRINT SHQIPERI
Çmimi pa ofertë : 5 € Ne gjendje stoku : 100

Çmimi me Oferte :

5 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Libri ETNIA KULTURORE NË LIRIKËN E OPOJËS libër me etnos kulturor nga autori Nexhat Ajdini

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 22/04/2020 Ora 10:00

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 5 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...