Oferta DIZENJIM PËR LOGO TË RE nga Biznesi PANAIRIONLINE bli Tani ne PanairinOnline
DIZENJIM PËR LOGO TË RE
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
PANAIRI ONLINE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 PANAIRI ONLINE

 

DIZENJIM PËR LOGO TË RE
Duke marrë paketen DIZENJIM LOGO TË RE, profili i biznesit tuaj në këtë platformë do të jetë publik për të gjithë vizitorët .
PREZANTONI BIZNESIN TUAJ, NË PANAIRIN E VETËM ONLINE 365 DITË NË VIT.  

DIZENJIM LOGO TË RE
Dizenjo për një logo të re me këto parametra:
Një logo dorzohet në tre forma
Katrore
Rreth
Drejtkëndësh
Nga ju kërkohet idea fillestare, si dhe dy ngjyra bazë.
Çmimi fillon nga 47
deri në 247në varësi të punimit që kërkon klienti.

Përfitoni abonimin një vjeçar për një muaj falas:
Kliko këtu për të parë abonimin një vjeçar

Dt/07.09.2019 ora 09:07 

By Panairi Online


 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : PANAIRIONLINE
Posta qe kryen Transportin : PANAIRIONLINE
Çmimi pa ofertë : 247 € Ne gjendje stoku : 1

Çmimi me Oferte :

47 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

DIZENJIM PËR LOGO TË RE

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 09/08/2019 Ora 12:03

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 47 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...