Oferta Kartvizita të celefonuar me mat. nga Biznesi PANAIRIONLINE bli Tani ne PanairinOnline
Kartvizita të celefonuar me mat.
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Fustane.Eu Makina Online.Eu
Welcome BIZNESI !
PANAIRI ONLINE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 Panairi Online

 

Kartvizita të celefonuar me mat.
Porosit tani kartvizita për biznesin tuaj. Një kartvizitë e dhënë, është një klient i mundshëm.

Në ofertë përfshihet:
Prodhimi i 1000 cop kartvizitave fizike me këto parametra:
Me përmasat 8.5 cm me 5 cm
Me letër 350 gram
Të celefonuara me mat nga të dy anët
Me 4 ngjyra
Dizenjo e thjeshtë falas.
Automatikisht ju përfitoni abonimin një vjeçar për një muaj falas në platformë e Panairit Online

Shënim : Për sasira mbi 2000 cop kartvizita, ka çmim preferencial.

Prodhuar dhe dizenjuar nga Panairi Online
Fjalë kyçe : Kartvizita / Kartvizita plastike/ stampime / fletpalosje  / Logo / Kartvizita per biznes

Fjalë kyçe : #Kartvizita #Kartvizitaplastike #stampime #fletpalosje #kartvizitaperbiznes


 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : PANAIRIONLINE
Posta qe kryen Transportin : PANAIRIONLINE
Çmimi pa ofertë : 97 € Ne gjendje stoku : 70770

Çmimi me Oferte :

57 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Kartvizita të celefonuar me mat.

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 06/08/2019 Ora 3:33:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 57 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...