Oferta Dixhitalizimi i profilit te biznesit brenda platformes se Panairit Online nga Biznesi Panairi Online bli Tani ne PanairinOnline
Dixhitalizimi i profilit te biznesit brenda platformes se Panairit Online
WhatsApp Chat!

PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj
Granitis Shpk AGJENSIA.com Sistem per Menaxhimin e Agjensive Turistike Shqiptare
Welcome BIZNESI !
PANAIRI ONLINE
Mountains

 KERKONI OFERTEN
 TE BIZNESI
 PANAIRI ONLINE

 

Dixhitalizimi i profilit te biznesit brenda platformes se Panairit Online
Nëse doni që biznesi juaj të jetë prezent në qendrën tregëtare më të madhe online, atherë plotësoni profili e biznesit tuaj brenda platformës së Panairit Online.
Në oferte përfshihet:
Vendosja e Logos

Plotësimin e modulit të Profilit fillestar
Vendosja e 8 banerave në faqen e parë të profilit tuaj.

Plotësimin e modulit Oferta e biznesit
Pregatitja me foto dhe tekst e dy ofertave dhe vendosjen e tyre te ofertat.

Plotësimin e modulit Video Reklama
Vendosjen e 8 videove nëse i keni në Youtube, ose nëse nuk i keni na i dergoni dhe ne i hedhim në kanalin tonë në Youtube dhe pastaj i vendosim te profili i biznesit tuaj në platformë.

Plotësimin modulit të galerisë me 27 foto që ju na i dergoni.

Plotësimin modulit Kartvizita
Vendosjen e dy fotove të kartvizitës tuaj virtuale .
Fotot ose na e dërgoni ju ose ne ju bëjmë një dizenjo të gatshme të cilës i ndryshojmë vetëm të dhënat.

Plotësimin moduleve njoftim ose evente
Nëse keni një njoftim ose event na dergoni tekstin dhe ne e postojmë.

Plotësimin modulit rreth nesh. Ju na dergoni një informacion rreth biznesit tuaj  dhe ne e plotesojmë

Plotësimin modulit te kontakteve dhe vendosjen e Google map nëse biznesi juaj është në Google map.


 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emi i Biznesit qe jep oferten : Panairi Online
Posta qe kryen Transportin : Panairi Online
Çmimi pa ofertë : 97 € Ne gjendje stoku : 7

Çmimi me Oferte :

70 €

*    Ploteso te dhenate e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Dixhitalizimi i profilit te biznesit brenda platformes se Panairit Online

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 12/03/2020 Ora 2:08:

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 70 €

 
 
Shperndaje me miqt e tu...