Oferta Makine me qera Mercedes Benz R Class 2007 nga Makina me Qera Online ELBASAN nga Biznesi MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN - MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN
Makine me qera Mercedes Benz R Class 2007 nga Makina me Qera Online ELBASAN
WhatsApp Chat!
PanairiOnline Prezentimi i Biznesit tuaj ROYAL AESTHETICS TIRANE DRAGUSHA GOLD
Mirësevini!
MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN
Mountains

 Kerkoni Ofertën te biznesi
  MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN

Makine me qera Mercedes Benz R Class 2007 nga Makina me Qera Online ELBASAN

Publike para 340 diteve - Me date 22/06/2022 Ora 11:14:00 AM

Makine me qera Mercedes Benz R Class 2007 nga Makina me Qera Online ELBASAN , makina me qera familjare , Maqina me qera per nuse , Maqina me Qira , Maqine me qira , makina me qera mujore , makina me qira mujore
Për të rezervuar makinë me qera në Elbasan, Cërrik, Tiranë ose Rinas, kontaktoni në Whatsapp.
Mbi 1700 makina të të gjitha llojeve dhe markave.
Në fluksin e zezonit ne kemi makinat me të mira me qera dhe më të lirë.
Nuk keni pse blini një makinë të re kur, te ne e merrni me qira për aq ditë sa ju dëshironi. 
Në ofertë përfshihet:
 • Një makinë Mercedes R Class
 • Prodhim i vitit 2007
 • Me naftë
 • Motorr 3.2
 • Me Sedilje 6+1
 • Me kambio automatike
 • Me disqe alumini
 • Me goma te reja.
Çmimi në varësi të ditëve si mëposhtë:
 • Për 1 deri 3 ditë  = 70€
 • Për 4 deri 7 ditë  = 65€
 • Për 15 ditë + = 60€
 • Maksimum Km brenda 24 orëve = 200 km
Shënime: Rezervimi dhe pagesa bëhet minimalja 72 orë përpara.
Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose me Wester Union/ Money Gram dhe RIA

Adresat Tona : Rruga 11 Nentori - Elbasan
Te aeroporti Tirana International - Tiranë 
Rruga e Barrikadave te Galeria te Kati II - Tiranë / Erov5622IROLF
 
FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN
Posta qe kryen Transportin : MAKINA ME QERA ONLINE ELBASAN
Çmimi pa ofertë : 70EURO Ne gjendje : 1

Çmimi me ofertë :

60EURO

*    Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine...

Emri i produktit :

Makine me qera Mercedes Benz R Class 2007 nga Makina me Qera Online ELBASAN

Sasia që doni të porositni :
Emri Mbiemri i Porositesit :
Numer Telefoni (Mobil ) :
Adresa ku dorëzohet porosia :
Pyetje & detaje rreth porosisë :
Data 22/06/2022 Ora 11:14:00 AM

* Do t'ju telefonojme per konfirmimin e porosise.

   

Vlera per te paguar eshte 60 EURO !

Kjo oferte eshte klikuar nga 545 Vizitor

 
 
Shperndaje me miqt e tu...